mennyei

2021.02.06. 15:55

„A potyagólok mérkőzésén az nyert, aki kevesebb potyagólt kapott„

A Nyír-Werland megyei I. osztály küzdelmei négy mérkőzéssel folytatódtak szombaton.

20200926 Nyírmeggyes fotó: Pusztai Sándor PS Kelet-Magyarország Nyírmeggyes SK -Ibrány SE megye I labdarúgó mérkőzés.

Forrás: Illusztráció/KM-archív / Pusztai Sándor

Fotó: Pusztai Sándor

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 14. forduló

Vásárosnamény–Kemecse 3–2 (1–1)

Tarpa, zárt kapuk mögött, v.: Harsányi.

Vásárosnamény: Szabolcsi – Géci, Rakóczi, Bátyi, Ács (Berec), Zán, Rácz, Balogh, Filep, Illés, Sárosi. Edző: Madalina György.

Kemecse: Sánta – Sándor, Vass, Majoros, Szaffián (László), Bárdos (Varga), Madzin, Hokk Á., Soós, Jeszenszky (Listván), Hokk B. Edző: Hokk Béla.

Gól: Rácz 2, Rakóczi, illetve Majoros 2 (egyet 11-esből). Ifi: 5–1.

Madalina György: – Nehéz mérkőzésre számítottam, ez be is igazolódott, a Kemecse kulturáltan, jól játszott. Sajnos mi csak annak örülhetünk, hogy egy góllal többet szereztünk.

Hokk Béla: – A potyagólok mérkőzésén az nyert, aki kevesebb potyagólt kapott, az nyert.

Nyírgyulaj–Mátészalka 2–0 (0–0)

Nyírgyulaj, zárt kapuk mögött, v.: Benkő.

Nyírgyulaj: Oláh – Kiss, Phrakonkham, Balogh, Tóth, Fekete, Kállai, Haburcsák, Mezei (Bagi), Vass, Somogyi (Terdik). Edző: Lukács Tibor.

Mátészalka: Görbe – Varga, Szabó, Szántó (Farkas), Sarkadi 8Molnár), Feier, Botos D., Gergely, Magyari (Ötvös), Hevele (Szabó), Mos. Edző: Botos Sándor.

Gól: Fekete 2.

Lukács Tibor: – A második félidő alapján teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

Botos Sándor: – Ahhoz, hogy pontot vagy akár gólt szerezzünk, a hozzáálláson sokat kell javítanunk. A Gyulaj a második félidőben jobb volt, így megérdemelten győzött.

Nyírmeggyes–Újfehértó 1–6 (0–1)

Nyírmeggyes, zárt kapuk mögött, v.: Kertész.

Nyírmeggyes: Tóth – Szántó, nagy, Török G., Török S. (Drabik), Török I., Nógrádi, Batizi Pócsi (Rézműves), Farkas, Pálvölgyi (Szép), Gózner. Edző: Körmös Miklós.

Újfehértó: Piskóti R. – Torma (Mátrai), Petics (Csizmarik), Seres (Veres), Kántor (Tóth), Dénes, Papp, Zámbó (Ónadi), Pallai G., Daróczi, Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Török I., illetve Kántor 2, Petics, Papp, Seres, Ónadi (11-esből). Ifi: 4–3.

Körmös Miklós: – Gratulálok a Fehértónak!

Piskóti Zsolt: – Az eredmény ellenére is mondhatom, ezért a győzelemért keményen meg kellett dolgoznunk. A nehéz talaj és a sok párharc mellett az ellenfél kontráival is meg kellett küzdenünk. A srácok nagyot melóztak és szép gólokat szereztünk. Gratulálok Ónadi László első felnőtt meccséhez és góljához!

Csenger–Nagyhalász 5–2 (2–0)

Fehérgyarmat, zárt kapuk mögött, v.: Pethő.

Csenger: Makay – Péter, Babinec, Lacatos, Nagy (Csorvási), Varju (Katona), Antal, Balogh, Osváth (Zsiga), Vereytsi, Stef (Gaál). Edző: Barcsay István.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Ladányi, Tóth, Kató, Hajzer, Hudák, Kormány, Nagy, Simon, Varga. Játékos-edző: Ludánszki István.

Gól: Varju 3, Lacatos, Katona, illetve Babinec (öngól), Ladányi.

Barcsay István: – Nagyon örülünk az idei első győzelmünknek, a fiúk rettentően elszántan futballoztak. Az első félidőben sikerült megnyugtató előnyt szerezni, a másodikban viszont egy kicsit bealudtunk, így ránk jött az ellenfél, majd a végén megnyugtató előnyt szerezve megnyertük a mérkőzést. A csapat a sérült Polácsek Patriknak és a születésnapos Katona Pálnak ajánlja ezt a győzelmet!

Ludánszki István: – A hibáinkat gólokkal büntette meg az ellenfél, amely így megérdemelten nyert. Az akarattal elégedett vagyok, készülünk a következő meccsre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában