kézilabda

2021.02.04. 10:17

A Tiszavasvári betartotta a szabályokat

Hadas Sándor csapatának tavasszal négy elmaradt bajnoki mérkőzést is pótolnia kell.

BB

Benyusz Kendéék Bőcsön kezdik az évet

Fotó: KM-archív

A megyei labdarúgáshoz hasonlóan a sok elmaradt mérkőzés miatt a kézilabda harmadik vonalában is hamarabb indul a bajnokság tavaszi szakasza. NB II.-es csapataink közül a Tiszavasvári kezdi meg legkorábban szereplését.

Hadas Sándor csapatára hosszú menetelés vár, hiszen az egyik legtöbb mérkőzésük nekik maradt el az osztályban. Ősszel mindössze hétszer léptek pályára, és három vereségük mellett négyszer győztek, amivel nyolc pontot gyűjtve a hatodik helyen teleltek.

Heti négy edzéssel készültek

– Január 4-én kezdtük meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Heti négy edzésen vett részt a csapat, melyeken próbáltunk mind fizikailag, technikailag és taktikailag felnőni az előttünk álló feladatokhoz. A szövetség által előírt szabályokat betartva nem játszottunk edzőmérkőzéseket, és még „közös edzéseket” sem tartottunk más csapatokkal. Úgy voltunk vele, a szabály az szabály!

– A felkészülési mérkőzések hiánya biztosan meg fog látszódni rajtunk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a késő őszi formánkat mihamarabb elérjük. Egy távozónk van Bor Márk személyében, aki Nyírbátorban folytatja pályafutását, és egy érkezőnk, Szűcs Balázs – tájékoztatta lapunkat Hadas Sándor, a Tiszavasvári edzője.

A Tiszavasvári csütörtökön a Bőcs otthonában kezdi meg a tavaszi szezont.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában