Szpari

2021.02.05. 09:25

Ádám túl van a nehezén

Hornyák Marcell szeretne mihamarabb ismét a pályára lépni.

KM

Csilus Ádám (hátul) a Sényő elleni meccsen sérült meg

Fotó: klub/archív

Nehéz időszakon van túl Csilus Ádám. A Szpari focistája másodszor két éve októberben igazolt a nyíregyháziakhoz, tavaly nyáron pedig a Sényő elleni edzőmeccsen beszakadt az Achillese.

A vizsgálatok során kiderült, hogy a sarkánál gyulladás volt, a csontot meg kellett tisztítani, így tavaly októberben nem kerülhette el a műtétet. A beavatkozás sikerrel járt, így a focista már bizakodhat.

Hiányzik az öltöző

– Hetente többször járok gyógy­tornára, kezelésekre, Darabos Balázzsal pedig folyamatosan erősítünk. Két hete kezdhettem el kocogni, és túl vagyok az utolsó kontrollvizsgálaton is, ahol mindent rendben találtak. Nagyon hiányzik már az öltöző, a társak, több mint fél évet hagytam ki, ezért szeretnék már a pályán a csapattal tréningezni.

Ha minden jól alakul, márciusban már teljes értékű munkát végezhetek, és bízom abban, hogy tavasszal újra játszhatok

– nyilatkozta a klub honlapján Csilus Ádám.

Remélhetőleg sokkal hamarabb láthatjuk majd ismét a pályán Hornyák Marcellt. A piros-kékek gólkirálya az elmúlt héten sérült meg, így vasárnap csak a lelátóról nézhette a társait a Soroksár elleni meccsen.

– Egy hirtelen szúrást éreztem a lábamban az indulás után. Azóta kezelésekre járok, és sajnos ki kellett hagynom az első bajnokit. Szerencsére javul az állapotom, fájdalmam nincs, de a sprinteknél még érzem, így csak a hét második felében derül ki, hogy pályára léphetek-e Dorogon. Szeretnék segíteni a csapatnak, és nagyon sajnáltam, hogy a Soroksár ellen nem tudtunk győzni – nyilatkozta Hornyák Marcell.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában