NB I

2021.02.27. 07:36

Ezek emlékezetes szülinapok legyenek

Szombaton Budafokon remélhetőleg eredményesen zárja a hosszú túráját a kisvárdai csapat.

ML

Budapest 20200913 Labdarúgás 2020 NBI NB1 OTP Bank Liga Újpest UTE Kisvárda Fotó Dömötör CSaba Nemzeti Sport Nikola Mitrovics Jardim Viana

Forrás: nso

Fotó: Nemzeti Sport

Na, már csak egyet kell aludni, és irány haza – gondolhatták pénteken este a vecsési hotelben lefekvéskor a Kisvárda Master Good élvonalbeli focistái. Múlt szombaton indultak útnak, azóta letudtak egy bajnokit (vereséggel) és kupameccset (sikerrel). Szombaton Budafokon jön az újabb bajnoki mérkőzés, utána pedig végre ismét hazafelé vehetik az irányt.

Maradjunk még azért egy kicsit Budafokon. Az első fordulóban az újonc otthonában kikaptak a mieink, és Kisvárdán sem sikerült legyőzni őket, így aztán jó lenne kiikszelni az egymás elleni mutatót egy győzelemmel.

– Bízom benne, hogy a szerdai továbbjutás lökést adott a játékosoknak – kezdte érdeklődésünkre Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Úgy látom, hogy mindenki a maximumot akarja kihozni a budafoki meccsből, és ezzel feledtetni a paksi vereséget. Szeretnénk három ponttal hazatérni, amire nagyon szükségünk lenne, és ­egálba hozni a budafokiak elleni mérlegünket.

Gyors budafoki focisták

– Tudjuk nagyon jól, hogy mire képesek a budafokiak. Tudjuk, hogy gyors játékosaik vannak, erre nagyon figyelnünk kell. Megfelelően kell megoldani a védekezésünket, ami sajnos az utóbbi időben nem igazán működött. Nagyon remélem, hogy amiket gyakoroltunk, amikre felhívtuk a figyelmet, azok be fognak válni a szombati mérkőzésen – így Supka Attila.

Délutáni videózás

Pénteken délelőtt a vecsési pályán tréningezett a csapat, délután videózás volt a program. Holnap pedig jöhet a fellépés. Ezen sajnos nem lehet ott a Szombathelyen megsérült Horváth Zoltán, aki már hazatért Kisvárdára. Remélhetőleg nem súlyos a térdsérülése, de az biztosnak tűnik, hogy néhány meccset ki kell hagynia.

Egyébként egy győzelemmel három szülinapot is emlékezetesebbé lehetne tenni, mert pénteken Dombód Dávid és Híres Gábor asszisztens edzőnek dukált a köszöntő és a torta, csütörtökön pedig Bodnár László erőnléti edzőnek. ML


Labdarúgás: NB I., 23. forduló

Szombat

Budafok–Kisvárda Master Good. Promontor utca, 17:00

Kisvárda Master Good: Dombó – Melnik, Ene, Csirkovics, Leoni – Zlicsics, Szimovics – Navrátil, Bumba, Sassá – Viana.

További mérkőzések, péntek

Diósgyőri VTK–Mezőkövesd 2-2 (1-1)Szombat

Puskás Akadémia–Honvéd 17:00

MTK–Ferencváros 19:30

Vasárnap

Paks–Újpest 14:30

ZTE–Mol Fehérvár 17:00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában