Kupakgyűjtés

2021.02.26. 13:41

Gyógyító kupakok gyűjtője

A sportcentrumosok újabb jótékonysági akciója egy beteg kislányért.

Kőhalmi Richárd (b), Garai László és Dajka László (j)

Fotó: Sipeki Péter

Sportolóink, dolgozóink eddig is élen jártak a jótékonykodásban, nagyon sok akcióban vettünk részt. Ez a legújabb, a sportolói bejáratnál kihelyezett nagy szívben a műanyagkupakokat gyűjtünk, az ebből származó bevételt pedig oda juttatjuk, ahol nagy rá a szükség – summázta a Nyíregyházi Sportcentrum legújabb akcióját Kőhalmi Richárd ügyvezető.

Kőhalmi Richárd (b), Garai László és Dajka László (j)
Fotó: Sipeki Péter

Ezentúl egy hatalmas szív várja a kupakokat a Continental Aréna parkoló felőli bejárójánál. Aki segíteni szeretne ide dobhatja be a különféle műanyag kupakokat. Nem csak üdítőitalos műanyagokat zárókat, hanem fogkrémes tubusokét, testápolós , vagy samponos flakonokét.

Kőhalmi Richárd ezt is elmondta, hogy legutóbb a Fatum-Nyíregyháza válogatott liberójának, Tóth Fruzsinának a mezéért lehetett licitálni, az érte kapott összeggel pedig az SMA-s kazincbarcikai Zsombi gyógykezeléséhez járultak hozzá.

Az ügyvezető megköszönte a kupakgyűjtő szív elkészítőjének, Garai Lászlónak, GTL Acél Kft. ügyvezetőjének különleges gyűjtőt, majd Dajka László rendezvényszervezővel dobták be az első adag kupakot. Remélhetőleg hamar megtelik a szív, ami marad a helyén és kiürítése után ismét várja a kupakokat.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában