Nyíregyháza

2021.02.27. 07:44

Gyógyító kupakok gyűjtője

A sportcentrumosok újabb jótékonysági akciója.

ML

– Sportolóink, dolgozóink eddig is élen jártak a jótékonykodásban, nagyon sok akcióban vettünk részt. Ez a legújabb, a sportolói bejáratnál kihelyezett nagy szívben műanyag kupakokat gyűjtünk, az ebből származó bevételt pedig oda juttatjuk, ahol nagy rá a szükség – summázta a Nyíregyházi Sportcentrum legújabb akcióját Kőhalmi Richárd ügyvezető.

Ezentúl egy hatalmas szív várja a kupakokat a Continental Aréna parkoló felőli bejárójánál.

Mihamarabb teljen meg

Aki segíteni szeretne, ide dobhatja be a különféle műanyag kupakokat. Nem csak üdítőitalos műanyag zárókat, hanem fogkrémes tubusokét, testápolós vagy samponos flakonokét.

Kőhalmi Richárd azt is elmondta, hogy legutóbb a Fatum-Nyíregyháza válogatott liberójának, Tóth Fruzsinának a mezéért lehetett licitálni, az érte kapott összeggel pedig az SMA-s kazincbarcikai Zsombi gyógykezeléséhez járultak hozzá.

Az ügyvezető megköszönte a kupakgyűjtő szív elkészítőjének, Garai Lászlónak, a GTL Acél Kft. ügyvezetőjének a különleges gyűjtőt, majd Dajka László rendezvényszervezővel dobták be az első adag kupakot. Remélhetőleg hamar megtelik a szív, ami marad a helyén, és kiürítése után ismét várja a kupakokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában