Kisvárda Master Good

2021.02.26. 09:35

Már a bajnokira hangolódnak a kisvárdai focisták

A hosszú túra fele már elment, Budapesten van a főhadiszállás.

ML

Küzdelmes meccset nyertek Horváth Zoltánék (elöl)

Fotó: Vas Népe/Unger Tamás

A Kisvárda Master Good élvonalbeli focicsapata vasárnap Pakson bajnokit játszott, szerdán Szombathelyen pedig kupameccset. Amint arról beszámoltunk, a Haladás ellen Jaroslav Navrátil góljával nyert a kisvárdai együttes, így a legjobb nyolc közé jutott. A következő fordulóban, március 10-én a ZTE lesz az ellenfél, és végre már itthon, a Várkerti Stadionban kupáznak a mieink.

– Természetesen azt tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, hiszen egy agresszív, kemény csapat ellen játszottunk – kezdte visszapillantását a Haladás elleni kupameccsre Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

– Az első félidő úgy gondolom, rendben volt, hiszen tudtunk lőni egy gólt, és több helyzetünk is volt arra, hogy növeljük az előnyünket. Sajnos ezek kimaradtak.

– A második félidő már megint nem tetszett, mert akkor nem birtokoltuk annyit a labdát, nem passzoltunk olyan pontosan, miként azt kellett volna. Emiatt aztán az agresszív ellenfél nagyon sokszor szerzett labdát a saját térfelén, és abból próbált meg támadni. Ugyanezek igazi veszélyt nem jelentettek, de nem volt jó nézni azt a játékot.

Lendület kell szombatra

– Bízom benne, hogy ez a győzelem egy kis lendületet ad majd a hétvégi, budafoki, fontos bajnokira, és tudunk belőle építkezni – így Supka Attila.

Csütörtökön még Bükön reggelizett a csapat, majd a főváros felé vette az irányt. Az Airport Hotel a főhadiszállás, a délutánba egy kis monotonitást oldó szabadidős program is belefért. Pénteken edzés, szombaton pedig bajnoki Budafokon.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában