Kisvárda Master Good

2021.02.23. 09:23

Most nem csak a támadásokkal, a védekezéssel is probléma volt

A Kisvárda Master Good paksi második félidei játéka értékelhetetlen volt, szerdán Szombathelyen kupázik.

ML

A legnagyobb baj nem az volt, hogy rosszul indult a meccs, hanem hogy rosszul is végződött. Így is summázhatnánk a Kisvárda Master Good vasárnapi élvonalbeli paksi fellépését, amelyet az atomvárosiak nyertek 3–0-ra. A sérült Lucast nélkülöző kisvárdai együttes egy meccsbe sűrítette a védekezés és a támadójáték azon hibáit, amelyek egyszerre és ennyire nem szoktak felszínre kerülni.

Pedig felhívták a figyelmet

– Sajnos nem oldottuk meg úgy a védekezést, ahogyan azt kellett volna – kezdte a mérkőzés értékelését Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

Már az első gól előtt hatalmas hibát követtünk el, hiszen egy kirúgást követően nem szabad lehetőséget adni arra, hogy így megfussanak bennünket.

– A paksiak a második találatuk előtt lendületből vezették ránk a labdát, és a tizenhatos környékén szabálytalankodtunk.

– Pedig a találkozó előtt hangsúlyoztuk: igyekezzünk elkerülni a szögleteket és a kapunkhoz közel a szabadrúgásokat, mert a pontrúgásokból veszélyesek a paksiak. Nem sikerült.

– Úgy vélem, hogy az első félidő még nem volt rossz, hiszen az egygólos hátrány után mentünk előre, nekünk is volt lehetőségünk, volt egy kapufánk. Sajnos nem tudtunk a hazai kapuba találni, és az első félidő végén a lehető legrosszabbkor kaptuk a gólt. A második félidei játék már értékelhetetlen, mert szétestünk, ami eddig nem volt ránk jellemző. Akik csereként pályára léptek, nem tudtak segíteni, sőt ment lefelé a nívó – így Supka Attila.

Bükfürdői főhadiszállás

A kisvárdaiak hétfőn indultak tovább, az ebéd már Bükfürdőn volt, itt lesz néhány napig a főhadiszállás.

Kedden is itt gyakorol a csapat, majd indul Szombathelyre, ahol szerdán a Magyar Kupában lehet és kell kiköszörülni a csorbát.

ML

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában