Szpari

2021.02.09. 10:47

Nem csak a játék, a tűz is hiányzott

Dorogon is a Szpari támadójátékával volt elsősorban gond.

ML

A fehér mezes nyíregyháziak végül alulmaradtak

Fotó: 24 óra/Walczer Patrik

Ezt bizony jó lesz mihamarabb elfelejteni! Még jó, hogy zárt kapus ­meccs volt a dorogi, bár a kerítés mögött bizonyára ácsorogtak a hazaiakért szorítók. Ők örömmel vették tudomásul, hogy kedvenceik 1–0-ra nyertek a Nyíregyháza Spartacus ellen. Sajnos a Szpari játékából sok minden hiányzott abból, ami a sikeres szerepléshez szükséges.

A meccs vége felé beszorultak

– Amit láttam vasárnap, attól nem voltam elragadtatva – kezdte a mérkőzésre visszapillantását Gálhidi György, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Keressük az okát, hogy miért lett még a Soroksár ellenihez képest is gyengébb a teljesítményünk. Ismételten a támadójátékunkkal voltak problémák. Ötvöst egyelőre nem sikerült pótolnunk, Hornyák sérült. Nem akarok kifogásokat keresni, de ezek tények, és nem tudtunk megfelelő minőségű játékosokat becserélni. Van egy viszonylag jó kezdőcsapatunk, de a támadójátékunk még kevés.

– A héten dolgozunk majd keményen, és elképzelhető, hogy szerkezetet is váltunk, mert a dorogi meccs vége felé nagyon beszorultunk. Olyankor pedig mindig be-becsúszik egy hiba, miként az most is megtörtént. Ráadásul a tűz is hiányzott a játékosokból – így Gálhidi György.

Javítani vasárnap hazai környezetben lehet, amikor a sereghajtó DEAC lesz a vendég.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában