torna

2021.03.23. 10:42

Bemutatkoztak a Szpari ifjú tornászpalántái

A három esztendeje alakult Spartacus Torna Club elsősorban versenyaerobik utánpótlásképzéssel és versenyeztetéssel foglalkozik.

KM

A fiúk túl vannak az első versenyükön

Fotó: Spartacus TC

A Covid–19-járvány miatt sokkal kevesebb volt a verseny, ám a lányok a szerzett érmek számában megdöntötték az előző év rekordját is (2019: 48 érem, 2020: 50 érem). ­Emellett a klub taglétszáma is folyamatosan növekedett.

Az új esztendő nagy változást hozott a klub életében, hiszen az aerobik mellett csatlakoztak a Magyar Torna Szövetség férfi torna szakágához is. Március elején Budapesten rendezték a vidékbajnokságot, ahol a serdülő II. kategóriában a Szpari tizenhárom fiatalja indult. Hubacsek László és Radics János tanítványai közül sok fiatalnak ez volt az első versenye.

Egyéniben Tóth Zsigmond a negyedik, Mátyás Márk a hatodik helyen végzett. A B csapat (Váczi Levente, Mátyás Márk, Tóth Zsigmond, Kalán Kolen) a második helyen zárt, a C csapat (Yaacov Yarden, Bora Máté, Yaacov Tomer, Ritli Péter) ötödik, az A csapat (Munkácsi Dominik, Krajnyák Zalán, Dorogi-Pén­zes Levente, Smid Bence, ­Garai Dávid) pedig hetedik lett.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában