megyei II.

2021.03.12. 10:29

„Ez a mérkőzés lesz a forduló rangadója” – Tippeltek a szakvezetők!

A labdarúgó megyei II. osztály 17. fordulóját rendezik a hétvégén.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Dodó Ferenc

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője.

Szatmárcseke (6.)–Nagydobos (3.): – Ez a mérkőzés lesz a forduló rangadója. Fiatal, lendületes csapat a Dobos, viszont a Cseke nagyon elkapta a fonalat, hazai sikert tippelek.

Csengersima (2.)–Tisztaberek (8.): – A Sima rendkívül masszív csapattá gyúrta magát, pláne hazai pályán erős, nem hiszem, hogy most botlik.

Encsencs (7.)–Nyírcsaholy (13.): – Amilyen szériát fut a Csaholy jelenleg, nem hinném, hogy az encsencsi katlanban fog megtáltosodni. Hazai.

Nábrád (12.)–Nyírvasvári (5.): – A mérkőzés esélyese egyértelműen a vendégcsapat, ennek ellenére láttunk már csodákat. Látatlanban vendégsikerre tippelek.

Kocsord (9.)–Sonkád (14.): – A Kocsord nem erősített rosszul, hazai pályán csakis a győzelem az elfogadható eredmény számára a sonkádi csapat ellen.

Vámosoroszi (4.)–Milota (11.): – Csakúgy, mint a Csaholy elleni meccsünk után, most sem tudunk örülni felhőtlenül a hétvégi győzelmünknek, mivel újabb alapemberek dőltek ki sérülés miatt. Erősen gondolkodom rajta, ha ez így megy tovább, leforgatjuk a Kórház a város szélén című sorozat újabb epizódját. Viszont annyit megígérhetek elöljáróban, hogy bárki is lép pályára, mindent meg fog tenni a győzelem érdekében!

Az Ópályi–Nyírbátor mérkőzést elhalasztották.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője.

Tiszalök (8.)–Rakamaz (6.): – Sajnos a mi mérkőzésünk elmarad, és a többi pályán is befolyásolhatja az eredményt az éppen hiányzók listája.

Nyíregyháza Spartacus II. (3.)–Tiszavasvári (4.): – A Vasvári jó csapat, viszont a hazai alakulat szerintem a legerősebb a mezőnyben, és magabiztosan győz.

Apagy (5.)–Kállósemjén (1.): – Két élcsapat találkozója, mivel az Apagy hazai pályán játszik, közel egyformák az esélyek.

Geszteréd (10.)–Kótaj (2.): – Kellemetlen hazai ellenfél, kis pálya, de a Kótaj hozza a kötelezőt.

Biri (7.)–Kálmánháza (11.): – Hasonló képességű csapatok találkoznak, talán a hazai pálya a Biri mellett szól.

Nyírlugos (15.)–Nagykálló (9.): – Igazi háromesélyes mérkőzés, bármelyik együttes győzhet.

A Nyíribrony–Levelek mérkőzést elhalasztották. A Nyírbéltek szabadnapos.

Nyírerdő csoport

Tippel: Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője.

Őr (14.)–Tuzsér (7.): – Az Őrnek égető szüksége lenne a három pontra, de egy olyan csapat ellen kell ezt megtenniük, ami szerintem az osztályunkban a legjobban kontrázó egyesület.

Kék (9.)–Dombrád (16.): – Mindkét kispadon jó barátom ül, míg a Kék szép lassan meghatározó csapat lett ebben az osztályban, addig ez a vendégekre nem jellemző mostanában, de lehet, hogy el tudják rontani Fabók Pista születésnapját.

Pátroha (6.)–Ladányi TC (8.): – Két nagyon erős, masszív csapat találkozik, a hazai pálya előnye is dönthet, de bármilyen eredmény előfordulhat. Azért „Gonosz” játékán sok múlik a vendégeknél.

Szabolcsveresmart (13.)–Gergelyiugornya (1.): – A Gergelyiugornya az osztály legszebb futballját játszó csapata, nagy lehetőség előtt áll, hogy a bajnoki címet megszerezze. Éppen ezért nem engedheti meg, hogy pontok nélkül távozzon.

Jéke (15.)–Nyírkarász (10.): – A Jéke egy masszív, jó védekezésből játszani próbáló csapat, aminek ráadásul edzője elég sok tapasztalatot szerzett játékos-pályafutása során. A múlt heti győzelem után jó lenne a helyes ösvényen maradnunk, és akármilyen nehéz is lesz, a három pontot megszerezni.

Tiszakanyár (2.)–Újdombrád (5.): – A másik bajnokaspiráns csapat és a vendégek elég jól ismerik egymást, de hazai pályán a Kanyár sem engedheti meg azt, hogy pontokat veszítsen, ha el akarja érni komoly céljait. Ugyanakkor az Újdombrád biztosan nem azért utazik, hogy asszisztáljon ehhez.

Záhony (3.)–Vaja (4.): – A rutinos játékosokkal teletűzdelt hazaiak és a fiatalabb korosztályt képviselő vendégek csatájában a helyzetkihasználás fog dönteni, és az, hogy Iván Attila vagy Zakor János fog több gólt szerezni a mérkőzésen.

Nyírmada (12.)–Fényeslitke (11.): – Két, szebb napokat megélt egyesület találkozik, de a Mada hazai pályán masszívabb és harcosabb szellemet képvisel, mint idegenben. Talán ez dönthet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában