futsal

2021.03.26. 19:52

Izgalmas döntetlen a vasiak ellen

Igazi futsalcsemege várt volna a nézőkre pénteken este a nyírbátori sportcsarnokban.

Fotó: Dodó Ferenc

Sajnos a meccs zárt kapus volt, csak az interneten lehetett látni a Magyar Kupában a pályaválasztó nyírgyulaji és a vendég szombathelyi csapatot. Az alsóházi rájátszásban remeklő hazaiak a válogatottakkal tűzdelt a felső házban listavezető vasiakat fogadták a négy közé jutásért kiírt párviadal odavágóján.

A mieink szereztek vezetést Nagy Bence révén, sajnos Dróth Zoltán kisbüntetőből egyenlített. A második félidőben mindkét csapat szerette volna döntésre vinni a dolgot, voltak helyzetek itt is, ott is, az időnként paprikás hangulat tetőzése a hajrában volt, amikor az alapvonalnál álló játékvezető gólt ítélt Nagy Bence közeli lövése után. A vasiak igen sportszerűtlenül reklamáltak, és öt másodperccel a lefújás előtt Dávid Richárd egyenlíteni tudtak. A visszavágó májusban lesz Szombathelyen.

Futsal: Magyar Kupa

Nyírgyulaj-Haladás 2-2 (1-1)

Nyírbátori sportcsarnok, zárt kapuk mögött, v.: Szűcs, Forgács.

Nyírgyulaj: Opre – Szabó, vass, Nagy B, Harmati. Csere: Dobó (kapus), orosz, Luiggi, Mathaus, Hjadú, Vlasovics, Csoma. Domokos, Lapa. Vezetőedző: Lovas Norbert.

Haladás: Alasztics – Hajmási, Dávid, Gerencsér, Vas. Csere: Gyimesi (kapus), Kovács, Nagy K, Horváth, Simics, Sipos, Dróth, De Souza, Vidák. Vezetőedző.

Calvo Rodriguez Juan Ramon.

Gól: Nagy B. (7., 38.), illetve Dróth (17.), Simics (40.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában