kézilabda

2021.03.23. 10:13

Radojevics visszatér Várdára

A szerb válogatott játékos két és fél év után ölt ismét kisvárdai mezt.

BB

Tamara Radojevics (jobbra) nagy erőssége lehet a Kisvárdának

Fotó: MW-archív/Török Attila

A bajnokság ugyan szünetel, de Kisvárdán nem állt meg az élet, a vezetőség gőzerővel dolgozik a következő szezon keretének kialakításán. Mint az ismert, Pásztor Bettina és Szabó Nina máshol folytatja, míg Milosevics Tímea befejezi pályafutását.

A távozók mellett az utóbbi napokban több játékossal is megegyezett a klub vezetése: Kisvárdán folytatja a balszélső Mérai Maja, a szintén ezen az oldalon bevethető szerb Alekszandra Sztamenics és az orosz kapus, Darina Sulega.

Jól érezte magát

Legújabb szerzeményük Tamara Radojevics. Az irányító-átlövő 2017 nyarán érkezett Magyarországra, és kisvárdai színekben mutatkozott be a magyar élvonalban. Gólerős játékával hamar a közönség kedvence lett, a szerb válogatott játékos első szezonjában 99, a 2018/19-es idényben 126, míg az elmúlt pontvadászatban 45 gólt dobott. Aztán 2019 novemberében szülési szabadságra ment, nyáron életet adott kislányának, majd tavaly októberben 2021. június 30-ig érvényes szerződést kötött a Békéscsabával.

– Örültem a megkeresésnek, boldogan jövök vissza. Két és fél évet töltöttem Kisvárdán, nagyon jól éreztem magam, sok olyan embert ismertem meg, akik támogattak és mellettem álltak a kezdetektől fogva – mondta Tamara Radojevics.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában