futsal

2021.03.18. 09:16

Továbbhaladni a bennmaradáshoz vezető úton

Tréningekkel, videózásokkal és edzőmeccsel készülnek a nyírgyulaji futsalosok a bajnoki folytatásra.

ML

Lovas Norberték bizakodva várják a folytatást

Fotó: dunaferrfutsal

A válogatott szereplése miatti bajnoki szünet véget ér, a futsal élvonalában a jövő héten folytatódik a rájátszás. Az alsóházban érdekelt Nyírgyulaj együttese az első két mérkőzésen remekelt, hiszen mindkettőt megnyerve már hat ponttal bír.

– Edzésekkel, videózásokkal teltek és még telnek a napok – kezdte érdeklődésünkre Lovas Norbert, a nyírgyulajiak vezetőedzője.

Tizennégy gólos döntetlen

– A napokban a berettyóújfalui együttessel volt egy edzőmérkőzésünk, amely mindkét fél számára hasznos volt sok góllal és 7–7-es végeredménnyel.

Nagyon kellett már ez a találkozó, mert február vége felé játszottunk utoljára, így a játékosok ki voltak éhezve a megmérettetésre.

Sok tréninggel igyekszünk a legjobban kihasználni a bajnoki szünetet, mert még fontos meccsek várnak ránk.

– Rendben vagyunk, sajnos Dobó László kapusunk az edzőmeccsen megsérült, szerencsére a többiek egészségesek. A hangulat nem ­rossz, jól néz ki a tabella, de még a bennmaradáshoz vezető út elején vagyunk. A rájátszásra nulla ponttal mentünk, így számunkra minden mérkőzés élet-halál harc. Ennek megfelelően készülünk, és szeretnénk hétfőn is nyerni – így Lovas Norbert.

Jön a Haladás

Hétfőn tehát folytatódik a bajnokság, a nyírgyulajiak az alsóház élén álló Aramis együttesét fogadják a nyírbátori sportcsarnokban. Sőt, a jövő héten két tétmeccsük lesz a mieinknek, hiszen pénteken a kupában a felsőházi listavezető Haladást fogadják.

ML


Futsal

NB I., rájátszás

felsőház

1. Haladás 2 2 – – 7-1 12

2. Berettyóújfalu 1 1 – – 3-0 7

3. Veszprém 1 – 1 – 3-3 3

4. Kecskemét 2 – – 2 1-5 1

5. DEAC 2 – 1 1 3-8 1

alsóház

1. Aramis 1 1 – – 6-3 7

2. FTC-Fisher Klíma 2 – 1 1 6-8 7

3. Nyírgyulaj 2 2 – – 9-5 6

4. Újpest 1 – 1 – 3-3 3

5. Dunaferr 2 – – 2 4-10 1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában