golf

2021.04.23. 09:25

Bálint a felnőttek között is nyerő volt

KM

Závaczki Bálint

Fotó: szövetség

A Magyar Golf Szövetség tavaly azzal a céllal hozta létre a Hungarian Winter Cup elnevezésű megmérettetést, hogy még a szezon kezdete előtt külföldi játéklehetőséggel bővítse a versenyek sorát. Az első alkalommal kiírt találkozót a vírusjárvány kitörése előtt Cipruson rendezték. Sajnos a pandémia átírta az elképzeléseket, a külföldre utazást, ezért a szövetség április elején itthon rendezte meg a viadalt, természetesen a járványügyi előírások szigorú betartásával.

Április elején az alcsútdobozi Pannónia Golf & Country Club adott otthont a II. Hungarian Winter Cupnak. Az időjárás alaposan megnehezítette a közel száz ­versenyző dolgát, főként a második napi, a kupa elnevezéséhez hasonló télies hideg és szél, amely időnként 50 kilométer/órás sebességgel is fújt.

A nyíregyházi Závaczki Bálint ötszörös junior bajnokhoz méltóan tette le névjegyét a felnőttek között, és idei első versenyén az élen végzett.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában