megyei II.

2021.04.01. 17:20

„Ha sikerülne nyerni, nem azért nem mennénk locsolkodni, mert nem lehet, hanem mert nem érnénk haza addigra.”

A labdarúgó megyei II. osztály 20. fordulóját rendezik a hétvégén. Tippeltek a szakvezetők.

Fotó: KM-archív, Sipeki Péter

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Dankó Zsolt, a Biri edzője

Kótaj (1.)–Tiszalök (10.): – A Kótaj elkapta a fonalat, míg a Tiszalök kisebb gödörben van, otthon marad a három pont.

Nyírbéltek (15.)–Nyíribrony (12.): – Az Ibrony erőt meríthet a múlt heti bravúrból, a Bélteknek pedig nagy szüksége lenne már a pontokra. Döntetlen a legvalószínűbb.

Kálmánháza (8.)–Rakamaz (6.): – Két, jó formában lévő csapat találkozóján döntetlenre tippelek.

Kállósemjén (2.)–Biri (7.): – Nálunk lesznek hiányzók, de ahogy tudom, a hazaiaknál is. Ha sikerülne nyerni, nem azért nem mennénk locsolkodni, mert nem lehet, hanem mert nem érnénk haza addigra.

A Nyíregyháza Spartacus II.–Apagy, a Tiszavasvári–Geszteréd és a Levelek–Nagykálló mérkőzést elhalasztották, a Nyírlugos szabadnapos.

Nyírerdő csoport

Tippel: Sárkány Gábor, a Záhony edzője

Dombrád (16.)–Jéke (15.): – Az Activity játék kártyáján olvasható, hogy „minden lehetséges”. Úgy érzem, ezt az összecsapást ez jellemezheti. Sajnos kiesési „rangadó”, ami miatt óriási tét lesz mindkét csapaton. De hogy tippeljek is, szűk hazai győzelem születik.

Tuzsér (6.)–Szabolcsveresmart (13.): – Hazai pályán esélyesebbnek érzem a házigazdákat, bár ha jól sikerült a csapatösszetartás a veresmartiaknak, meglepetést is szerezhetnek. Egyet kérek: úgy akarjon és küzdjön mindkét csapat, mint ellenünk tették, akkor egy jó meccs is kikerekedhet a párharcból!

Ladányi TC (8.)–Tiszakanyár (4.): – A hazai csapat inkább offenzív felfogású, a vendégek defenzívebbek. Kiélezett, kemény mérkőzést várok, és döntetlent tippelek!

Nyírmada (14.)–Pátroha (5.): – Jelenleg nem kérdés, melyik gárda a jobb. A szebb napokat is megélt Nyírmadán pár évvel ezelőtt nem lett volna kérdés, hogy a hazaiak az esélyesek, de ez a múlt, most pedig a jelenben sima vendéggyőzelmet tippelek.

Őr (12.)–Kék (10.): – Nem igazán ismerem a két csapat jelenlegi formáját. Ha a hazaiak igazán akarják a sikert, és mindent meg is tesznek érte, otthon tartják a három pontot.

Nyírkarász (11.)–Vaja (2.): – Nem lesz egyszerű meccs ez sem! A jákói pálya talaja nem jelenthet akadályt a vajaiaknak, mert hozzá vannak szokva az ilyen minőséghez. Azonban remélem, felhergeltük annyira a karásziakat, hogy meglepetést okozzanak és besegítsenek nekünk kicsit a pontvadászatban. Ezzel együtt azonban azt kell mondanom, hogy a mentális gödörben lévő hazaiak ellen a Vaja a mérkőzés esélyese.

Újdombrád (7.)–Fényeslitke (9.): – Úgy gondolom, amelyik csapat jobban tud alkalmazkodni a kemény, pattogós talajhoz, az lesz a mérkőzés esélyese. Itt érvényesülhet a „rúgd előre, fuss utána” taktika, azonban ha bármelyik csapatnak van egy-két pontos passza a pálya középső harmadában, egyből a védelemre vagy akár a kapusra viheti a labdát. Kívánom litkei barátainknak, hogy sikeresek legyenek!

Gergelyiugornya (1.)–Záhony (3.): – Úgy látszik, nem kaptam könnyű párharcokat a tippjeimhez. A mi mérkőzésünk sem a lufi kategória. Sőt! Nyernünk kell ahhoz, hogy nyomást helyezzünk az Ugornyára a bajnokság hátralévő részében. Ellenkező esetben sajnos úgy gondolom, eldől az első hely sorsa. Bízom a játékosaimban, és tudom, hogy képesek vagyunk sikert elérni a nagyon jó formában lévő Ugornya otthonában, de ehhez minden erőnkre és tudásunkra szükségünk lesz egyénileg és csapatként is. Valamint taktikailag a lehető legfegyelmezettebben be kell tartani az utasításokat. Kár, hogy nézők nem lehetnek… bár úgy tudom, a neten közvetíteni fogják.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Kónya Zoltán, a Nábrád edzője.

Nyírcsaholy (11.)–Csengersima (2.): – Az utolsó két meccsen már igazi arcát mutatta a Nyírcsaholy, de összeszokottabb, kiegyensúlyozottabb csapat az ellenfél, simai győzelmet tippelek.

Milota (12.)–Encsencs: (5.): – Nagyban befolyásolja a mérkőzés kimenetelét, hogy a milotai csapat milyen összeállításban tud kiállni. Ha nem lesznek hiányzóik, győzelemre is van esélyük.

Nyírvasvári (4.)–Tisztaberek (8.): – A két, jó erőből álló és jó formában lévő csapat közül a helyzeteit jól kihasználó egyesület lehet a nyerő. Én személy szerint a tisztabereki barátaim győzelméért szorítok.

Nagydobos (6.)–Nábrád (13.): – Papírforma alapján egyértelműen a hazai csapat az esélyes, de reméljük, az utóbbi időben elmaradt mérkőzések miatt nem lesznek csúcsformában, ez esetben a fiaink meglephetnek bennünket egy jó eredménnyel.

A 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Ópályi (10.)–Nyírbátor (1.): – Az őszi meccsen egy tetszetősen futballozó ópályi csapatot ismerhettünk meg, de nagy meglepetés lenne, ha pontot tudnának szerezni a bajnokesélyestől.

A Vámosoroszi–Szatmárcseke és a Nyírbátor–Kocsord mérkőzést már lejátszották, a Sonkád szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában