Szpari

2021.04.28. 20:28

Hajtott a Szpari, de emberhátrányban nem bírt a Gyirmóttal (fotókkal)

A labdarúgó NB II. 35. fordulójában a hetedik helyezett Nyíregyháza a harmadik Gyirmótot látta vendégül.

Fotó: Dodó Ferenc

A vendégek egy órát játszottak emberelőnyben, amit a második félidőben gólra váltottak. A Szpari a hosszabbításban közel járt az egyenlítéshez, de nem tudta megszakítani ellenfele veretlenségi sorozatát.

LABDARÚGÓ NB II.

35. FORDULÓ

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–GYIRMÓT FC GYŐR 0–1 (0–0)

Nyíregyháza, Városi Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Pillók Ádám (Aradi József, Kovács Gábor)

NYÍREGYHÁZA: Fadgyas – Szabó B., Szokol, Jánvári, Fodor F. – Farkas A., Paku (Györgyi, 77.) – Hamed (Végső, 39.), Kalocsai (Svedjuk, 77.), Gresó (Hornyák, 77.) – Zamostny (Márkus, 60.). Vezetőedző: Gálhidi György

GYIRMÓT: Hársfalvi – Major, Hudák, Karacs, Szegi – Radics (Lencse, 55.), Nagy P. (Lustyik, 89.), Vass Á., Hajdú Á. (Heffler N., 71.) – Varga B. (Herjeczki, 89.), Simon A. Vezetőedző: Csertői Aurél

Gólszerző: Varga B. (73.)

Kiállítva: Farkas A. (33.)

MESTERMÉRLEG

Gálhidi György: – Nem érdemeltünk vereséget. Ez a harmadik mérkőzésünk, amikor téves játékvezetői döntés miatt veszítünk, tőlünk állítanak ki játékost vagy sérülés miatt veszítünk el embereket. Értetlenül állok a történtek előtt. A végén Szokol Zsolt lövésénél centiken múlott az egyenlítés.

Csertői Aurél: – Az első félidőben mi játszottuk a támadófocit, az ellenfél veszélyes kontrákra rendezkedett be. A kiállítás után pontatlanná vált a játékunk, illetve a hazaiakat feltüzelte a kialakult szituáció, és védekezésben ragyogóan helytállt. A vezetés megszerzése után a végén volt egy kis szerencsénk, aminek az a tanulsága, hogy létszámfölényben magabiztosabban és türelmesebben kell futballoznunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában