megyei II.

2021.04.09. 10:28

„Két hét után újra bajnokit játszhatunk, ott folytatnánk, ahol abbahagytuk”

A labdarúgó megyei II. osztály 21. fordulóját rendezik a hétvégén. Tippeltek a szakvezetők.

Fotó: Sipeki Péter

Nyírerdő csoport

Tippel: Fabók István, a Kék edzője.

Pátroha (5.)–Őr (12.): – Pikáns meccsre csak azért számítok, mert mindkét csapat hemzseg az önkéntes játékvezetőktől. Akinek jobb a játékvezetés-értelmezése, az nyerhet, de a hazai pálya meg az egyebek súlyozottan jelennek meg.

Szabolcsveresmart (14.)–Nyírmada (15.): – Úgy tudom, az amatőr fociban is tesztelik a VAR-rendszert, és ezt majd először Veresmarton teszik. Ha ott átmegy a fenti karéjon, és a presbiterek is áldásukat adják, akkor maradhat. Szerintem nem fog.

Jéke (13.)–Tuzsér (6.): – A tuzséri kolléga már két hete a csapata bennmaradását ünnepelte, Jékén meg zöld a fű. Tanári precizitással és fiatalos lendülettel „gyürmőkölik” majd egymást.

Tiszakanyár (3.)–Dombrád (16.): – Valamikor ezek a meccsek óriási rangadóknak számítottak. Játszottam én olyan mérkőzésen, amikor egy üst őzpöri az öltöző melletti kanálisban landolt. Azt tudom, most vadászati tilalom van.

Záhony (4.)–Ladányi TC (9.): – Azt látom, a záhonyi gyors elkésett, a ladányi meg megállt. Rutin vagy lendület? Jó kérdés, de az biztos, ha semmi sem változik, akkor minden úgy marad.

Vaja (2.)–Gergelyiugornya (1.): – Hadrendek és rendes hadak küzdelme. Két csapat a vonalon túl, ahol megyei szintű munka folyik, és nem csak szavakban. Ugornya folyamatosan tévés meccseket játszik, és ez jó. Kenyértörésre szerintem most sem kerül sor.

Újdombrád (7.)–Nyírkarász (11.): – Ismerve a B közepet, meg mindenkit is, gondolatom szerint sokgólos meccs lesz. Vagy nem. De én már várom, hogy Balla Jancsi végre hív az öregfiúk csapatába. Tudom, Karászban sok a hiányzó, meg más is.

Fényeslitke (10.)–Kék (8.): – Föllépésünk lesz a határ mellett, és én határtalan lelkesedést várok csapatomtól. Őrben elfújta két pontunkat a nagy szél, amit szeretnénk itt megtalálni. Úgy várjuk a mérkőzést, mint a Mónika show a sztárfellépőit.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Homoki Endre, a Sonkád edzője.

Csengersima (2.)–Nyírbátor (1.): – Az első és a második találkozik egymással, de úgy gondolom, hogy a Bátor szervezettebb, jobb csapat benyomását keltette ellenünk is. A mérleg nyelve Nyírbátor felé billen.

Tisztaberek (10.)–Nyírcsaholy (11.): – Érdekes meccs lesz. Sajnos a Tisztaberek sérülés miatt elveszítette a legjobb játékosát, a Nyírcsaholy pedig feltámadásban van, legutóbb megverte a Csengersimát. Hibába idegenben játszik, Csaholyra tippelek.

Ópályi (8.)–Vámosoroszi (3.): – Az Oroszi jó csapat, ott van az élbolyban, szerintem hozza ezt a meccset idegenben is.

Nábrád (13.)–Milota (12.): – A Milota jobb csapat, ha ki tud állni a légiósaival, szerintem simán nyeri ezt a mérkőzést.

Kocsord (9.)–Nagydobos (5.): – A Kocsordnak sok igazolása van a felbomló Hodászból, de még nincsenek összeszokva. A Nagydobos a nyerő.

Sonkád (14.)–Nyírvasvári (4.): – Az életünkért küzdünk, minden pont, minden jól játszott meccs nagyon sokat jelent. Megpróbálunk mindent, hátha bravúrt tudunk elérni hazai pályán.

Szabadnapos az Encsencs és a Szatmárcseke.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője.

Tiszalök (7.)–Levelek (14.): –A sajnálatos kényszerszünet után a vendégeknek kell egy kis idő, hogy újra felvegyék a ritmust. Éppen ezért a hazaiakat esélyesebbnek tartom a győzelemre.

Geszteréd (11.)–Nyírbéltek (13.): – A vendégek küzdelmes, szoros meccsen ponttal vagy pontokkal fognak távozni.

Biri (8.)–Tiszavasvári (5.): – Mindkét csapat mindent meg fog tenni, hogy győztesen hagyja el a pályát. Szoros mérkőzésen vendégsikert érzek.

Nagykálló (10.)–Kállósemjén (2.): – A hazaiak nagy erőket fognak mozgósítani, hogy otthon tartsák a három pontot, így nem lesz könnyű dolga a bajnokesélyesnek. Döntetlent érzek.

Rakamaz (6.)–Kótaj (1.): – Egyértelműen a listavezető a mérkőzés esélyese, de a Rakamaz már bizonyította, hogy képes hazai pályán meglepetést szerezni. Döntetlent várok.

Nyírlugos (15.)–Kálmánháza (9.): – Két jó formában lévő csapat találkozóján a hazai pálya dönthet.

Nyíribrony (12.)–Nyíregyháza Spartacus II. (3.): – Két hét után újra bajnokit játszhatunk, ott folytatnánk, ahol abbahagytuk. Türelmesnek kell lennünk, és az első perctől nagyon koncentráltan kell futballoznunk.

Szabadnapos az Apagy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában