Kisvárda Master Good

2021.04.22. 09:11

Nem lesz gond a licenccel

A kisvárdai csapatnak még van esélye kikerülni a nemzetközi porondra.

ML

Révész Attila

Fotó: kisvardafc.hu

Miként arról már beszámoltunk, az élvonalbeli focicsapatok közül a Budapest Honvéd és a Kisvárda Master Good nem kapta meg a 2021–22-es bajnokságra szóló licencet. A várdai drukkereknek azért nem kell izgulniuk, mert a következő bajnokságban is az NB I.-ben szerepel majd csapatuk. Az érintett klubok lehetőséget kaptak a hiányzó dokumentumok pótlására, ennek határideje a jövő héten pénteken jár le.

– Amikor a kupasikerek miatt felmerült a nemzetközi szereplés lehetősége, erkölcsi kötelességünknek tartottuk, hogy ennek indulásához nemzetközi licencet kérjünk – kezdte érdeklődésünkre Révész Attila, a kisvárdaiak sportigazgatója.

Konszolidált mérleg

– Mivel későn kaptuk meg a szükséges információkat, egy nap alatt nem sikerült minden dokumentumot beszerezve elkészíteni a szükséges konszolidált mérleget. Ennek elkészítése időigényes, de a határidőre készen lesz. Egyébként az NB I.-es licencet megkaptuk volna, és a nemzetközivel sem lesz probléma. Ráadásul még mindig megvan az esély a nemzetközi kupaszereplésre, hiszen amennyiben a Fehérvár megnyeri a Magyar Kupát, a bajnoki negyedik is indulhat az Európa Konferencia Ligában. A negyedik helyre pedig még van esélyünk – így Révész ­Attila.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában