Szpari

2021.05.21. 08:49

Kreatívabb csapatot kreálna – Távozik a gólkirály

Három év után távozik a Nyíregyháza Spartacus házi gólkirálya.

KM

Fotó: klub, Pusztai Sándor

Mint beszámoltunk róla, a Nyíregyháza Spartacus egykori játékosa, Szergej Pacaj a csapat új vezetőedzője.

– Nagyon jó érzés visszatérni Nyíregyházára, a stábtagokkal jól ismerjük egymást – nyilatkozott a klub honlapjának a tréner, kinek munkáját Szatke Zoltán és Csernijenko Ruszlán segíti.

Nagyon várom már a közös munkát, és remélem, sikeres lesz a csapat.

– Több mérkőzését láttam a Szparinak, a védekezés rendben volt, szeretném, ha támadásban kreatívabb lenne a csapat, nyilván ehhez olyan játékosok is kellenek. Az első feladat az lesz, hogy fizikailag legyen rendben a keret, és sokat dolgozunk majd azon is, hogy átadjuk azt a szellemiséget, melyet mi, stábtagok képviselünk.

Nem sikerült maradásra bírni

További hír, hogy három év után távozik Hornyák Marcell. A 27 éves támadó az elmúlt három idény mindegyikében a Szpari házi gólkirálya volt, a mögöttünk hagyott szezonban 10 találatig jutott. Az egyesület beszámolója szerint a játékos szerződése lejárt, és a vezetőség már hetekkel ezelőtt leült egyeztetni a csatárral a folytatásról, szerette volna őt megtartani a Spartacus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában