Az én Eb-m: Fabók István, a Kék edzője

2021.06.25. 07:18

A magyaroknak szurkolt a portugálok meccsén

Életre szóló élménnyel lett gazdagabb a kékiek edzője.

Fabók István

Fotó: olvasónktól

A megyei II. osztály Nyírerdő csoportjában szereplő csapatot trenírozó Fabók István szerdán a helyszínen szurkolt a Portugália-Franciaország mérkőzésen.

– Sajnos csak erre a mérkőzésre kaptunk jegyet, pedig szerettünk volna a válogatottunknak szurkolni a Puskás Arénában. Ettől függetlenül életre szóló élmény volt, fergeteges volt a hangulat, a stadion pedig minden várakozásomat felülmúlta. Korábban jártam már a müncheni Alianz Arénában, ami Európa egyik legmodernebb stadionja, véleményem szerint a mi Puskás Arénánk megüti azt a színvonalat. Remek az akusztikája, mindenhonnan jó a rálátás a pályára. A pályán hiába játszott világsztárok tömkelege, Fabók István azt is elárulta, hogy fél szemmel a Németország-Magyarország mérkőzésre figyeltek.

Felrobbant a stadion

– Minden magyar szurkoló, köztük én a telefonját nézte és a reakciókból néha az volt az ember érzése, mintha másik mérkőzésen ülne. Szalai góljánál szinte felrobbant a stadion, ismerős, ismeretlen összeölelkezett, együtt ünnepelte a magyar találatot. Remek megmozdulásokat mutattak be Ronaldóék, mi mégis jobban örültünk egy-egy önfeláldozó magyar szerelésnek, felszabadításnak. Aztán amikor a németek kiegyenlítettek mindenkinek földig ért az orra. Csüggednünk azonban nem kellett sokáig, mert szinte rögtön válaszolni is tudtunk – elevenítette fel élményeit Fabók István.

– Sajnálom, hogy a magyar csapat végül nem jutott tovább, azonban ez volt a realitás. Ettől függetlenül le a kalappal a srácok előtt, mert erőn felül teljesítettek és a végjátékig partiban voltak magasabban jegyzett ellenfeleivel. Remélem ennek hatására egyre több fiatal kap kedvet a labdarúgáshoz – tette még hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában