Salakmotor

2021.06.18. 20:58

A média érdeklődése nagy a halászi versenyre

A cseh Pavel Ondrasik (a verseny FIM-zsűrielnöke), az olasz Giuseppe Grandi, a FIM döntőbírója), Füzesséry Erik, a MAMS küldötte és Daragó Gábor (versenyigazgató) a szokásoknak megfelelően pénteken megtartották a versenyek előtti kötelező ellenőrzést a Nagyhalász Speedway Ringen. Így aztán szombaton 15.15-kor felcsapódhat a rajtszalag, és indulhat a salakmotoros Grand Prix nagyhalászi kvalifikációja. Tizenkét nemzet vaspapucsosai küzdenek majd a továbbjutást jelentő helyekért.

A verseny színvonalát jelzi, hogy hatalmas a médiaérdeklődés, közel harminc újságíró és fotós regisztrált a szervezőknél, közöttük külföldiek – például lengyelek, csehek, románok – jelezték, hogy a helyszínről számolnának be a viadalról.

Csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők válthatnak jegyet, aki még nem kapta meg ezt a dokumentumot, mobilra is letöltheti, mert a bejáratnál ellenőrizni tudják. A tizen­nyolc éven aluliak csak felnőtt kíséretében nézhetik meg a találkozót, a tizennégy éven aluliaknak nem kell belépő.

Pénteken megvolt az ellenőrzés Fotó: A & A Managers Team

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában