Az én Eb-m

2021.06.29. 14:43

A sajtófőnök szakmai szemmel is körbenézett

Büszkeséggel töltötte el a mindenre kiterjedő, profi szervezés.

Bb

Forrás: Olvasónktól

Dankó László, a Nyíregyháza Spartacus sajtófőnöke munkahelyi elfoglaltságai miatt nem jutott el a magyar válogatott mérkőzéseire, de így is nagy élmény volt a helyszínen szurkolni vasárnap a Hollandia–Csehország mérkőzésen.

Fotó: Olvasónktól

– Nagyon örülök, hogy személyesen ott lehettem egy Európa-bajnoki mérkőzésen, ha márciusban valaki azt mondja, hogy hatvanezer ember maszk nélkül együtt szurkolhat, nem hiszem el.

– Fiola Attila nyilatkozta a találata után, hogy büszke arra, hogy magyar. Vasárnap én is ezt éreztem, mert annyira profi volt a szervezés. Szinte pillanatok alatt megkaptuk a karszalagjainkat, gördülékenyen ment az oltási kártya ellenőrzése, a beléptetésnél is mindenhol önkéntesek segítettek, és a jegyet sem papíron kaptuk meg, hanem telefonos applikációban, így csak a QR-kódot kellett leolvasni – elevenítette fel élményeit Dankó László.

Előbújt belőle a tévés

– Nagyon jó volt a hangulat, a büféknél nem volt torlódás, a mellékhelyiségek tiszták voltak, szóval le a kalappal mindenki előtt, aki ott dolgozott. Amikor vége volt a mérkőzésnek, gyakorlatilag fél óra alatt kiürült a környék, mert a forgalomirányító rendőrök és a szervezők jól kezelték a helyzetet – mondta Dankó László, akiből a stadionban előbújt a tévés is. Elmondása szerint megnézte a közvetítőállásokat, hogy milyen körülmények között dolgoznak a kollégák. A legnagyobb meglepetést az okozta neki, hogy a himnuszokat az adott csapat nemzeti nyelvén kiírták a kivetítőre.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában