Az én Eb-m: Kotricz Zoltán, a megyei másodosztályú Kálmánháza játékos-edzője

2021.06.17. 09:30

Akit a horvát tévések kiemeltek a szurkolói zónából

Kotricz Zoltán remekül érezte magát a magyar–portugál meccsen.

LTL

Kotricz Zoltán és a bájos horvát riporternő

Fotó: Takács Attila archívuma

Népes baráti társasággal (köztük Viktorral, Tamással, Bálinttal és Janiékkal) buszozott Budapestre Kotricz Zoltán, a megyei labdarúgó-másodosztályú Kálmánháza játékos-edzője. Lapunk hasábjain hétvégente bő lére ereszti a nyilatkozatait, és mintha ezt érezték volna meg ismeretlenül az egyik horvát tévétársaság munkatársai: megszólították a közvetlen sportembert. Arról faggatták a szurkolói zónában, hogy miként látja a magyar válogatott esélyeit az Európa-bajnokságon.

Optimistán nyilatkozott

– Ez a spontán interjú még a mérkőzés előtt született. Átvettük a védettségi karszalagot, és még mielőtt elsétáltunk volna a Hősök terére, akkor válaszoltam a horvát riporternő kérdéseire angolul. Meglepett, hogy épp engem választottak ki, de optimistán nyilatkoztam, bíztam az eredményes szereplésünkben – árulta el Kotricz Zoltán a magyar–portugál párharc másnapján.

A Toronto Vasas színeiben Kanadában légióskodott, hazai környezetben pedig több NB III.-as csapatban is szerepelt Kotricz Zoltán a nyíregyházi Abigél Többcélú Intézmény pedagógusaként tanári módon viszonyul a labdarúgáshoz: – Fájó a vereség úgy, hogy a 83. percben még 0–0 az állás. Le kell vonni a tanulságokat, felemelni a fejet és a franciák elleni meccsre kell koncentrálni. Bármi legyen az eredmény, mi ezzel az Eb-vel csak nyerhetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában