Az én Eb-m: Dankó Gergő

2021.06.18. 09:05

Ez a csapat lesz a befutó az Eb-n a Szpari klubigazgatója szerint

A külhoni pihenés alatt is nézni fogja a meccseket.

ML

Dankó Gergő

Fotó: klub

A nyári szünet nemcsak az élvonalbeli és második ligás focistáknak volt rövid, hanem a szakvezetőknek, a klubok irányítóinak is. Dankó Gergőnek, a Nyíregyháza Spartacus fiatal klubigazgatójának sincs sok szabadideje. Természetesen mint focikedvelő, ő is Európa-bajnoki lázban ég.

Dankó Gergő | Fotó: klub

– Bőven van tennivaló a klubnál, ám amikor tehetem, megnézem a mérkőzéseket, elsősorban az estieket – kezdte érdeklődésünkre Dankó Gergő.

– Egy kivételével eddig otthon családi körben a tévé előtt, viszont kedden ott voltam a Puskás Arénában a portugálok elleni nyitómeccsünkön. Feledhetetlen élmény volt, a válogatott játékosainak hozzáállása példás volt a fantasztikus közönség előtt, maximálisan odatették magukat, ám ez a különbség a két válogatott között. Lehetett volna szebb az eredmény, ha jobban figyelünk a hajrában. Nagy volt az iram, és szerintem a cseréink nem jöttek be.

Az angolok és a belgák

A franciák elleni szombati meccset már nem láthatja a helyszínen Gergő, hiszen jön a rövidke nyaralás, kettesben a barátnőjével. Persze a külhoni pihenés alatt is nézni fogja a meccseket.

– Amikor nem játszik a válogattunk, akkor a belgáknak és az angoloknak szurkolok, s szerintem a franciák fogják nyerni az Európa-bajnokságot – mondta végezetül a Szpari klubigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában