Az én Eb-m:

2021.06.22. 07:43

Veresre tapsolták a tenyerüket az Eb-n

Szabolcs-szatmár-beregi játékvezetők is szurkoltak a magyar válogatott budapesti mérkőzésein.

KM

Veres János a Puskás Arénában

Forrás: olvasónktól

Életre szóló élménnyel gazdagodott kivétel nélkül mindenki, aki a Puskás Arénában drukkolt a magyaroknak mindkét eddigi mérkőzésükön.

– Már a portugálok ellen is remekül éreztük magunkat a népes társaságunkkal. A vereség ellenére emlékezetes volt az utazás, a vonulás, a stadion miliője. Schön Szabolcs góljánál csak másodpercekkel később döbbentünk rá, hogy les volt, aztán hirtelen kaptunk hármat, de tudtuk: „az éjjel soha nem érhet véget” – fejtegette Veres János, a megyei első osztályú labdarúgó-játékvezetői keret rutinos tagja.

Össznépi ünneplés

A magyar–francia párharc is több mint 55 ezer érdeklődőt vonzott az aréna lelátójára.

– Nincsenek szavak... Fiola Attila góljánál igazi hangrobbanás volt. A világbajnoki címvédő ellen szereztük meg a vezetést, egymás nyakába borultunk, és hosszú percekig ünnepeltünk. Noha a második félidőben Antoine Griezmann egyenlített, az 1–1 is fantasztikus eredmény. Fergeteges volt az össznépi ünneplés, a vastaps. Mindkét mérkőzésen olyan impulzusokkal töltődtem fel, amit csak úgy jellemeznék röviden: parádés.

– Az Európa-bajnokságon eddig jól vizsgázott a VAR-rendszer. Nincsenek nagy visszhangot kiváltó bírói bakik, ami annak is köszönhető, hogy a mérkőző felek a játékra fókuszálnak. Jó lett volna, ha van magyar já­tékvezető is az Eb-n... – sóhajtott nagyot végezetül ­Veres János.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában