Labdarúgás

2021.07.20. 19:00

Augusztusban már kupáznak

KM

Hétfő délelőtt elkészült a Magyar Kupa országos főtábla első fordulójának sorsolása, amelyen a megyei selejtezőjéből kvalifikált hat csapatunk mellett az NB III.-as Sényő-Carnifex volt érdekelt. Újítás a korábbi rendszerhez képest, hogy az első két körben érdekelt NB III.-as, illetve a megyei selejtezőkből felkerült csapatokat az MLSZ versenybizottsága a földrajzi elhelyezkedésük alapján négy sorsolási csoportba osztotta be. Az azonos divíziókba került csapatok kerülnek egymással szembe. A sorozat nyitókörét augusztus 7–8-án rendezik, a továbbjutás minden körben egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, akkor 2x15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban sem születik döntés, a párharc tizenegyespárbajban dől el.


MK-sorsolás

Párosítások a legjobb 64 közé jutásért: Vásárosnamény–Sényő-Carnifex, Nagydobos–Tarpa, Csenger–Kazincbarcika. Encs–Ibrány, Rakamaz–Heréd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában