kézilabda

2021.07.30. 08:51

Hétfőtől áll munkába a Tiszavasvári alakulata

A Tiszavasvári a negyedik helyen fejezte be a mögöttünk hagyott szezont az NB II. Észak-keleti csoportjában.

BB

Feind Zoltánék hét hetet készülnek a szezonra

Fotó: Mw-archív

Hadas Sándor gárdája a soron következő idényben sem szeretné alább adni, az ennek megfelelő komoly felkészülést a jövő héten kezdi meg a csapat.

– Hetente négy alkalommal hét hetet készülünk együtt, emellett öt felkészülési mérkőzés is szerepel a programunkba. Megmérkőzünk a Nyírbátorral, a Fehérgyarmattal, a Hajdúszoboszlóval és a Hajdúböszörménnyel, az ötödiket pedig a felkészülés utolsó hetében játsszuk majd, ellenfelünket pedig a sorsolás függvényében választjuk ki – mondta el lapunk érdeklődésére Hadas Sándor, a Tiszavasvári edzője.

Ami a játékosmozgást illeti, a szakvezető elmondta, hogy Földi István távozik, a DEAC-ban folytatja pályafutást, Nácsa Gábort tanulmányai a fővárosba szólították, Mező Bence munkahelyi elfoglaltsága miatt adta le a szerelést, Vajda Milán pedig úgy tűnik, befejezte a játékot. A távozók helyére újak érkeznek, de őket csak később nevezi meg az egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában