NB III.

2021.07.10. 14:40

Sényőn megbolygatták az állóvízet

Győzelem a hajdúszoboszlóiak ellen, újak és visszatérők.

Múlt héten elkészült az NB III. következő idényének csoportbeosztása, most már izgatottan várják a sorsolást Sényőn. Na meg persze keményen készülnek a rajtra. A Fiumei Viktor, Imrő László edzette együttes június 24-én kezdte meg az előszezont, amiben van munkája a szakmai stábnak, már csak azért is, mert a hagyományokkal ellentétben idén nyáron igencsak átalakult a csapat: érkezett Vámos Márk, Tóth Márk, Nagy Máté, Toldi András, Szilvási Péter és Járvás Levente, valamint újra Sényőn futballozik két ismerős, Lakatos László és Páll Zsombor.

– Július 24-étől egy rövid, ráhangoló hetünk volt, amit egymás közötti játékkal zártunk – ismertette a felkészülés részleteit Imrő László. – A következő héten napi kettőt edzettünk, erdei futás, illetve labdás tréningek is szerepeltek a programban.

– Egy-két játékos más elfoglaltság miatt jelezte, hogy nem tudja vállalni nálunk a játékot, de egyébként is be volt tervezve, hogy picit megbolygatjuk az „állóvizet”, mert néha kellenek az új arcok az öltözőbe és a pályára is – tette hozzá a tréner. – A közeljövőben lesz egy csapatösszetartónk, szeretnénk minél jobb hangulatot teremteni az együttesen belül, bár az újak nagy részének nem igazán kell bemutatni Sényőt.

Bodó Gáborék a Cigánddal játszották az első felkészülési mérkőzésüket, a másodikat pedig szombaton a Hajdúszoboszlóval. A rekkenő hőségben Szilvási betegség miatt hiányzott, a próbajátékos baktai Lakatos II. László viszont kapott egy félidőt. Végül Schmidt Péter duplájával nyertek a hazaiak a hajdúsági elsőosztályt megnyerő így immáron NB III-as osztálytárs fürdővárosiak ellen.

Edzőmeccs

Sényő-Carnifex–Hajdúszoboszló 2–1 (0–0)

Sényő, 1. félidő: Járvás – Tóth, Klepács, Bodó, Farkas, Fenyőfalvi, Lakatos I L., Vámos, Kapacina V., Orosz, Páll. 2. félidő : Nagy – Tóth, Klepács, Farkas, Orosz , Fabu, Fenyőfalvi, Schmidt, Toldi A., Lakatos II L., Jócsák. Edzők: Fiumei Viktor és Imrő László. Gól: Schmidt 2

A Sényő a következő időszakban a DVSC II.-höz és a Tarpához utazik még mérkőzést játszani, majd július 24-én hazai pályán, Nyírgyulaj ellen zárja a felkészülést.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában