NB III

2021.07.19. 08:18

Viharos éjjel, Tarpa helyett Sényőn fociztak

KM

Labdarúgás. A helyszín változott ugyan, de a mérkőzés nem maradt el. A tervek szerint szombaton délelőtt Tarpán lépett volna pályára a Sényő-Carnifex NB III.-as foci­csapata. Igen ám, de pénteken éjjel vihar vonult át Tarpa fölött, az égi áldás a földeknek jól jött, ám a focipálya gyepét alaposan átáztatta. Butaság lett volna tönkretenni a pályát, ráadásul a vizes és csúszós játéktér balesetveszélyes is. Így aztán gyors egyeztetés után a felek úgy döntöttek, hogy lesz meccs, de Sényőn. A melegben végül hazai siker született, öt gólt láthattak az érdeklődők és egyszer a piros is villant.

Ami a bajnokságot illeti, az NB III. Tisza-csoportjában augusztus elsején a nyitófordulón a sényőiek a Kisvárda második csapatának vendégei lesznek.


Edzőmeccs

Sényő-Carnifex–Tarpa 3–2 (2–1)

Sényő: Nagy (Járvás) – Bodó, Klepács (Szilvási), Farkas, Schmidt (Tóth), Fabu (Fenyőfalvi), Kapacina V. (Jócsák), Orosz (Lakatos I L.), Vámos (Lakatos II L.), Páll Zs., Toldi (Barta). Gól: Páll, Toldi, Klepács, illetve Djacsenko, Bartha. Kiállítva: Bodó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában