kézilabda

2021.08.05. 08:02

A szatmáriak is elkezdték

Varga László hosszú idő után visszatért anyaegyesületéhez.

BB

A zöld felsős Fehérgyarmat is belevágott a munkába

Fotó: Km-archív

A Fehérgyarmat egy szezont követően az elmúlt idényben újra az NB II.-ben indult. Juhász Zoltán játékos-edző gárdája az őszi botladozást követően tavasszal magára talált, és megkapaszkodott az osztályban. A nyári pihenő után hétfőn megbeszélték terveiket és meghatározták céljukat, majd belevágtak a munkába.

Hárman távoztak

– Az első két hétben heti öt edzés lesz a penzumunk, amely során sok futással, valamint kondicionális foglalkozásokkal a fizikális felkészítésen lesz a hangsúly, labdával csak elvétve találkoznak a játékosok. Ezt a szakaszt egy edzőmérkőzéssel zárjuk – mondta el lapunk érdeklődésére a szatmáriak játékos-edzője, majd rátért a folytatásra. – A harmadik héttől elkezdjük a csapatépítést, ebben az időszakban hetente négyszer találkozunk, az ezt követő héten három tréningünk lesz. Edzőmérkőzéseket pedig folyamatosan játszunk, megmérkőzünk többek között a Kállósemjénnel, a Nyírbátorral és a Kisvárdával – tette még hozzá.

Ami a játékosmozgást illeti, a szakvezető elmondta, hogy hárman távoznak tőlük: Kotvász András befejezte aktív pályafutását, Szabó István munkahelyi elfoglaltság miatt nem folytatja, Tóth Norbert pedig külföldön vállalt munkát, így a továbbiakban rá nem számíthatnak. Érkezett viszont Varga László, aki sok „légiós” év után tért vissza anyaegyesületéhez.

– Rutinja és játéktudása miatt sokat nyertünk érkezésével – fogalmazott a Varga Lászlóval kapcsolatban Juhász Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában