Mennyei megyei I.

2021.08.21. 20:09

„Az, hogy akaratban és lelkesedésben így felülmúljanak minket, ez már sok!”

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú bajnokság szombati eredményei

BB

Fotós: DODÓ FERENC

Tarpa-Gyulaháza 2-4 (0-2)

Tarpa, 150 néző, v.: Nagy Cs.

Tarpa: Shosh – Srjuba (Rácz), Dolináj, Tüzes (Komári), Rozman (Maticska), Barta, Morilyák, Djácsenkó, Mocsán, Babinec (Losonczi), Gál. Edző: Varga Gyula.

Gyulaháza: Kőrösi – Varga L. (Pintér), Köblös, Csercsa (Kozma Zs.), Kozma J., Csépke (Varga D.), Koszta, Kozma M., Dolhai (Németh), Galambos, Illés. Edző: Bardi Gábor.

Gól: Djácsenkó, Komári, illetve Koszta (11-esből), Csépke, Varga D., Varga L.

Varga Gyula: – Nem erre számítottunk. Van mit megbeszélnünk, elemeznünk. Megpróbáljuk a hibáinkat kijavítani, megyünk tovább. Gratulálok a Gyulaházának.

Bardi Gábor: – Fiatal csapatom fegyelmezetten, taktikusan játszva megérdemelten győzött. Gratulálok a srácoknak, további sok sikert a Tarpának.

Mátészalka-Nyíregyháza Spartacus II. 2-3 (1-0)

Mátészalka, 150 néző, v.: Major O.

Mátészalka: Szilágyi – Szántó, Ötvös (Szabó), Farkas (Szigeti), Huszti, Makó, Gergely, Magyari, Bodó, Mos (Varga), Sárosi. Edző: Virágh István.

Spartacus II.: Talián – Szücs, Ráczin, Herczku, Sztankó (Kecskeméti), Pataki, Tangel (Torkos), Hunyadi, Magyar (Tagai), Nagy (Gönczör), Erdei. Edző: Huszák Géza.

Gól: Gergely, Magyari (11-esből), illetve Torkos, Erdei, Rácin.

Virágh István: – A harapós fiatalokkal felálló Szpari az utolsó pillanatokban véleményes szituáció után szerezte meg a győztes találatot. Ettől függetlenül gratulálok nekik. Ami minket illet, csapatom fegyelmezetten, taktikusan játszott, két óriási helyzetünkből illett volna még egyet berúgni.

Huszák Géza: – Nagyon rossz napot fogtunk, a szívünk vitt előre minket, ezért tudtuk megfordítani a mérkőzést.

Nagyecsed-Nyírbátor 1-2 (0-0)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Kosztyu.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi (Mezei), Zámbó, Gömze, Pócsi, Bulyáki, Kóka, Erdős, Bernáth, Angyal (Szabó), Somlyai (Nyíri). Edző: Homann Richárd.

Nyírbátor: Kelecsényi – Szabó, Sőre, Danó, Bakó, Selymes, Varga, Nemes, Hegedűs, Lukács. Játékos-edző: Erdei Zoltán.

Gól: Gömze, illetve Nemes, Erdei.

Homann Richárd: – Amíg ennyi óriási egyéni hibáink lesznek a játékunkban, amíg nem megbántva a vészkapusukat, kétszer tudunk kapura rúgni a második félidőben, addig sajnos csak vereség lehet a vége. Gratulálok a Nyírbátornak.

Erdei Zoltán: – Nagyon jó csapattal játszottunk, de mi minden erőnket összeszedve színvonalas mérkőzést tudtunk vívni. Azt gondolom, a végét kicsivel jobban bírtuk és ez döntőnek bizonyult. Köszönjük és egyben gratulálunk Hegedűs Tibor kiváló kapusteljesítményéhez! Mielőbbi gyógyulást kívánunk Borkó Józsinak!

Nyírgyulaj-Újfehértó 2-0 (1-0)

Nyírgyulaj, 250 néző, v.: Belicza.

Nyírgyulaj: Oláh – Kiss, Bégányi, Buka, Ács (Orosz), Kállai (Fekete), Pataki (Szabó), Phrakonkham, Vass, Bagi, Terdik (Sárga). Edző: Lukács Tibor.

Újfehértó: Dukát – Dénes, Csáki, Seres, Kántor, Veres (Torma), Hudák (Tábori), Zámbó, Pallai, Daróczi (Czizmarik), Pallai (Tóth). Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Ács, Orosz. Ifi: 5-0.

Lukács Tibor: – Hatalmas szívvel küzdöttünk, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a fiúknak, további sok sikert az Újfehértónak.

Piskóti Zsolt: – Mérhetetlenül csalódott vagyok és ez most egy nagy pofon. Nem az eredmény, mert ki lehet kapni, ez mindig benne van egy jó ellenféllel szemben, de az, hogy akaratban és lelkesedésben, így felülmúljanak minket ez már sok! Nyilván ez az én felelősségem és nincs erre mentség, akárki legyen a hiányzónk. Megyünk tovább jövő héten javítanunk kell és úgy játszani végre, hogy mindenki maximumot nyújt.

Nyírmeggyes-Balkány 2-7 (1-2)

Nyírmeggyes, 150 néző, v.: Varga.

Nyírmeggyes: Schupler – Szántó, Nagy, Balogh, Nógrádi, Batizi Pócsi (Székely), Preg (Szép), Gózner (Savrnoh), Szondi (Hadadi), Folytán, Drabik. Játékos-edző: Gózner Károly.

Balkány: Hegyes – Sallai, Furó, Vasas, Tőkés, Németi, Kerecsen, Bartha, Lakatos (Kovács), Tóth, Kanál (Csatári). Megbízott játékos-edző: Sallai Márk.

Gól: Preg, Gózner, illetve Kovács, Vasas, Kanál 2-2, Tóth. Kiállítva: Nógrádi (40. p.). Ifi: 4-3.

Gózner Károly: – A kiállítás megpecsételte a sorsunkat, pedig 70 percig egyenrangú ellenfelei voltunk a Balkánynak. A végén nagyon kinyíltunk, ezt pedig kihasználta ellenfelünk.

Obsitos Norbert egyesületi elnök: – Gratulálok a fiúknak, hogy a távollévő edzőnk utasításait maradéktalanul betartották és szép győzelmet arattak. Cseréink nagyszerűen szálltak be, mindenki hozzátette a magáét, ennek köszönhetően ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. További sok sikert a Nyírmeggyesnek és köszönjük a vendéglátást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!