NB III

2021.08.22. 20:12

Két meccsen négy pont újoncok ellen

Újoncok ellen léptek pályára harmadik vonalbeli csapataink.

Fotó: Dodó Ferenc

A Sényő-Carnifex a Hajdúszoboszlót fogadta. A hajrában tizenegyesből szereztek vezetést a sényőiek, mégsem örülhettek, mert a ráadásban szintén büntetőből egalizáltak a szoboszlóiak. A Kisvárda II Törökszentmiklóson, az eddig nullpontos hazaiaknál vendégeskedett és az meccs elején és a hajrában szerzett gólokkal biztosan nyert.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 3. forduló

Sényő-Carnifex-Hajdúszoboszló 1-1 (0-0).

Sényő, 200 néző, v.: Újhelyi. Sényő-Carnifex: Járvás – Bodó, Klepács, Szilvási, Fabu, Toldi (Fenyőfalvi), Schmidt, Páll (Kapacina V.), Tóth (Nagy), Vámos (Lakatos I. László), Orosz (Jócsák). Edző: Fiumei Viktor és Imrő László. Hajdúszoboszló: Mészaros – Balogh, Kónya (Vincze), Lénárt (Kis), Fenyőfalvi (Bódis), Máté (Karacs), Csiki, Moga, Szathmári, Szabó , Sütő. Edző: Csillag László.

Gól: Kapacina V. (11-esből, 88.), illetve Karacs (11-esből, 95.). Kiállítva: Járvás (93.)

 

Imrő László: Nehéz mit mondani egy ilyen meccs után. A második félidőben sokat tettünk a győzelemért, igaz az első félidő talán a vendégeké volt. Ugyanakkor sajnálhatjuk azt, hogy a hajrában szerzett előnyünket nem tudtuk megőrizni.

Törökszentmiklós-Kisvárda II 0–2 (0–1)

Törökszentmiklós, 200 néző, v.: Dobai. Törökszentmiklós: Berta Cs. – Gusztafik, Perevuznik, Körömi, Pataki Z., Baráth G., Héder, Kiss Cs., Csúri (Kinyig, 67.), Faragó B. (Héjjas, 67.), Telinger. Vezetőedző: Török László.Kisvárda II: Németh M. – Czene, Králik, Vass O., Sikorszki – Szőr, Bíró R. (Starosta, 58.) – Honcsar (Kirjuhin, 75.), Ötvös, Himics (Simon M., 75.) – Jelena (Bokor M., 85.). Edző: Kocsis János

Gól: Sikorszki (5.), Jelena (83.).

Kocsis János: – Jól kezdtük a mérkőzést, korán megszereztük a vezetést, és nagyjából a huszadik percig négy százszázalékos helyzetünk volt ahhoz, hogy a második, megnyugtató gólunkat is elérjük. Ezekkel az esélyekkel sajnos nem sikerült élnünk, ami később visszaütött, mert bár nagy mezőnyfölényben játszottunk, nem nyugodhattunk meg igazán. Egészen addig, amíg a hajrában végre betaláltunk, és az a gól már végleg eldöntötte a mérkőzés sorsát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában