NB III.

2021.08.15. 20:40

Lucas három gólt szerzett, kikapott a Sényő

Az NB III. Keleti csoport 3. fordulójának eredményei.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Tiszaújváros-Sényő-Carnifex 3- 1 (1-1)

Tiszaújváros, 200 néző, v.: Bálint.

Tiszaújváros: Herceg – Bocsi, Mahalek, Géringer, Gelsi, Vitelki B, Bartusz, Lőrincz, Gottfried, Vasiljevics, Gönczi. Edző: Vitelki Zoltán.

Sényő-Carnifex: Nagy – Klepács, Szilvási, Fabu (Bodó), Toldi, Farkas (Schmidt), Lakatos I. L. (Fenyőfalvi), Tóth (Bartha), Kapacina V., Vámos (Lakatos II. L.), Orosz. Edzők: Fiumei Viktor és Imrő László.

Gól: Bartusz 2, Gottfried, illetve Toldi.

Sajnos ez a meccs nem a sényőieké volt, akiknek nem jött ki a lépés, így nem sikerült megismételni a legutóbbi, hazai mérkőzésen mutatott hajrát.

Imrő László: Tiszaújvárosban Leckét kaptunk akaratból és fegyelmeztt játékból, sajnos egy párharcot nem sikerült megnyerni. Ugyan 1-1 után lőttünk egy kapufát, ám a támadásunk és a középpályás védekezésünk impotens volt volt.

Kisvárda II–Diósgyőr II 5–1 (2–0)

Várrkerti Sporttelep, 300 néző, v.: Tóth T.

Kisvárda II: Odincov – Czene, Králik, Avetiszjan (Bíró R., 77.), Sikorszki – Szőr, Lucas (Kirjuhin, 71.) – Starosta (Himics, 58.), Czérna (Bokor M., 77.), Honcsar (Simon M., 58.) – Ötvös. Edző: Kocsis János

Diósgyőr II: Domonkos – Nagy Á, Mrva, Ivánka, Bernáth B., Zsemlye (Zsiga M., 60.), Csatári, Jónyer (Csáki D., 79.), Molnár R. (Bencsik, 79.), Oláh B., Korbély (Girdán, 60.). Edző: Zsivóczky Gyula

Gól: Lucas (16., 40. és 49. – a harmadikat 11-esből), Simon M. (83.), Králik (88.), illetve Girdán (71.)

A kisvárdaiaknál az első keretből többen is visszajátszottak. A meccs hőse Lucas volt, aki háromszor mattolta a diósgyőriek kapusát. Ötvös Bence is jól játszott, kiharcolt egy büntetőt, az MTK ellen az élvonalban pénteken debütáló Czérna Erik is pályára lépett.

Kocsis János: – Nagyon nehéz körülmények között játszottunk, hiszen a nagy meleg rányomta a bélyegét az iramra. Tudatosan nem támadtunk le a mérkőzés elején, mivel nem akartuk kivégezni magunkat az első tizenöt-húst percben, inkább területet adtunk az ellenfélnek és a labdaszerzésekből akartunk elindulni. Ezekből meg is voltak a lehetőségeink. Már az első félidőben nagy előnyre tettünk szert, hogyha jobban használjuk ki a helyzeteinket, akkor hamarabb is eldönthettük volna a találkozó sorsát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában