Szpari

2021.08.10. 07:44

Nem lehet felhőtlen a boldogság – Súlyos sérülést szenvedett a Szpari játékosa

A Nyíregyháza Spartacus simán megverte a Tiszakécskét, de védője megint megsérült.

MK

Pócsik Botond is betalált a Tiszakécske kapujába

Fotó: baon.hu

Labdarúgás. A Nyíregyháza Spartacus a Dorog ellen kapott, Tiszakécskén szerzett két gólt az első 20 percben. A múlt vasárnapi meccskezdés kellemesebb volt a Szpari szurkolóinak, pláne úgy, hogy kedvenceik végig uralták az újonc elleni idegenbeli meccset.

Úgy alakult, ahogy tervezték

A gólgyártást Gresó Mátyás kezdte meg a 4. percben, a második találatot Novák Csanád szerezte tizenegyesből, majd még az első félidőben eredményes volt Pócsik Botond is.

– A Dorog ellen is úgy készültünk, hogy minél hamarabb gólt szerezzünk, akkor azonban mi kaptunk, ami teljesen borította a taktikát – emlékezett vissza Szergej Pacaj vezetőedző. – Most sikerült megvalósítani, amit elterveztünk. Az első találatunk abszolút tudatos támadás végén született, a másodikat tizenegyesből lőttük. Mindig jó, ha két gól – jó értelemben – megnyugtatja picit a csapatot. Összességében nagyon jól játszottunk az első félidőben, Gresó Mátyásnak volt még egy kapufája három nullánál, egyébként a helyzeteink nagy részét kihasználtuk.

Mindenki bizonyítani akar

A Szpari a második félidőben is irányította a játékot, kapott egy gólt ugyan, de arra azonnal válaszolt, így 4–1-re győzött.

– Egy buta gólt kaptunk, de gyorsan megszereztük a negyedik találatunkat, nem volt veszélyben a győzelmünk. Bízom benne, hogy a továbbiakban is ilyen eredményes lesz a támadójátékunk. Sokat dolgozunk ezen, illetve kialakult egy egészséges versenyhelyzet a csapaton belül, mindenki bizonyítani akar. Nem lehetek viszont felhőtlenül boldog, mert Csilus Ádám megint megsérült, azóta kiderült, hogy elszakadt az Achilles-ína. Nagyon sajnálják őt a társak is – tette hozzá a tréner.

A nyíregyháziak második győzelmükkel az NB II.-es tabella élére ugrottak, legközelebb vasárnap, Balmazújvárosban fogadják a Szombathelyi Haladást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában