Sényő-Carnifex

2021.08.21. 09:21

Teljes odaadással kell focizni

A Sényő a hajdúszobosz­lóiakat fogadja, a kisvárdaiak Törökszentmiklóson vizitálnak.

ML

20210801 Kisvárda fotó: Sipeki Péter SP Kelet-Magyarország KISVÁRDA MASTER GOOD II - SÉNYŐ-CARNIFEX FC NBIII férfi labdarúgóó félkészülési mérkőzés.

Forrás: SIPEKI PÉTER

Fotó: Sipeki Péter

Újoncokkal mérkőznek csapataink a labdarúgó NB III. kelet csoportjának negyedik körében. A Sényő-Carnifex ellenfele az a Hajdúszoboszló lesz, amelyikkel már többször játszott edzőmérkőzést. A vasárnapi lesz az első tétmeccs, és nem ígérkezik könnyűnek. A hajdúságiak ugyanis jól rajtoltak, kétszer nyertek, egyszer ikszeltek.

Fotó: SIPEKI PÉTER

– Ennek az osztálynak valóban újonca a szoboszlói csapat, ám a játékosai nem – kezdte az esélylatolgatást érdeklődésünkre Imrő László, a sényői edzőpáros tagja.

– Nyáron jól igazoltak, és ez látszik az előző három fordulóban elért eredményeiken. A mienken sajnos nem, ám hosszú még a bajnokság és nekünk is vannak nagyon jó focistáink. Biztos vagyok benne, hogy a vasárnapi feladatot úgy tudjuk megoldani, ahogyan azt mi szeretnénk.

Nincs előre lefutott meccs

– Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, minden meccshez úgy kell hozzáállni, mintha az az utolsó és a legfontosabb lenne. Nincsenek előre lefutott találkozók, mindegy hogy milyen összeállításban játszik az ellenfél és a tabella hanyadik helyén áll. – így Imrő László.

A Tiszaújvárosban megsérült Farkas Márkra nem számíthatnak a sényőiek. Az ellenfélben egyébként olyan rutinos játékosok vannak, mint a Szpariban is megfordult Máté János, vagy a Nyíregyházán és Kisvárdán is játszó Karacs Péter.

Papíron könnyebb dolga lehet a Kisvárda II-nek, annak ellenére, hogy vasárnap idegenben játszik. A másik újonc Törökszentmiklós még csak ízlelgeti a magasabb osztályt, pontja még nincs, egy gólt szerzett és tucatnyit kapott. A kisvárdaiak legutóbb a diósgyőri tartalék ellen nyertek, így joggal bizakodhatnak.

Senkit sem szabad lebecsülni

– Minden rendben van, legutóbb már javítottunk a helyzetkihasználáson, ráadásul a korábban sérült Vass Ottó is visszakerülhet. A törökszentmiklósiak még nem szereztek pontot, de ez aligha lesz így az egész bajnokságban. Ez nem vezethet félre senkit, mert az ilyen találkozók szoktak nehezek lenni. Mi nem akarunk ebbe a hibába esni, ezért maximális koncentrálással kell lejátszanunk majd a találkozót. A törökszentmiklósi három pont éppen annyit ér, mint mondjuk a listavezető ellen megszerzett. Egyébként sem lehet és szabad lebecsülni senkit, teljes odaadással és akarattal kell majd játszanunk vasárnap – tájékoztatta lapunkat Kocsis János, a kisvárdaiak mestere.

Labdarúgás: NB III.

Keleti csoport, 4. forduló, vasárnap. Sényő-Carnifex–Hajdúszoboszló. Sényő, 17.30, v.: Újhelyi (Flinta, Tóth). Törökszentmiklós–Kisvárda II. Törökszentmiklós, 17.30, v.: Dobai (Ancsin, Németh).

További meccsek: DVTK II.–Eger, Békéscsaba II.–Újpest II. (11), DVSC II.–Tiszafüred (17), Jászberény–Füzesgyarmat,Putnok–DEAC, Hidasnémeti–BKV Előre, Salgótarján–Tiszaújváros, Tállya–Kazincbarcika (17.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában