kézilabda

2021.09.03. 09:22

A Kisvárda legyőzte a szlovák bajnokot

A szabolcsi csapat utolsó felkészülési mérkőzésén három félidőt játszott nagymihályi ellenfelével.

BB

Veronika Habánková hét gólt dobott volt csapatának

Fotó: KM-archív

Nívós ellenfél ellen zárta felkészülési mérkőzéseinek sorát a Kisvárda Master Good SE, Bakó Botond együttese a cseh–szlovák közös bajnokság szlovák ágának aranyérmesét, a Iuventa Michalovcét fogadta csütörtökön. A találkozó első harminc perce kiegyenlített játékot hozott, felváltva estek a találatok, a kisvárdaiaknál különösen Siska Pálma volt elemében, a balátlövő a kilencedik percben már három találatnál járt. Nem maradt el tőle Veronika Habánková, a szlovák átlövő szerezte a játékrész utolsó, önmaga ötödik találatát volt csapata ellen. Fordulás után továbbra sem a védekezésről szólt a játék, sok gól esett, de a hazaiak tartották előnyüket. Öt perc szünet után következett a 15 perces extra ráadás, amely nagy küzdelmet hozott, és 10 perc elteltével ismét látótávolságon belül voltak a vendégek.

Debrecenben kezdenek

A végjátékot azonban jobban bírta a Kisvárda, így megnyerte a találkozót. Dombi Lucáék jövő pénteken a Debrecen otthonában kezdik meg bajnoki menetelésüket.


Kézilabda: felkészülési mérkőzés

Kisvárda Master Good SE–Iuventa Michalovce 36–33 (14–12, 15–14, 7–7)

Kisvárda, zárt kapuk mögött, v.: Rontó, Szanyi. Kisvárda: Mátéfi – Bouti 1, Habánková 7/2, Termány 1, Siska 4, Dombi L. 4, Mérai 1, Csere: Shulega, Leskóczi (kapusok), Udvardi 3/1, Radojevics 5/1, Juhász 2, Dombi K. 2, Mészáros-Mihálffy, Sztamenics 5/1, Zavaczki 1. Edző: Bakó Botond. Kiállítások: 12, illetve 8 perc. Hétméteresek: 7/5, illetve 3/1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában