Magyar Kupa

2021.09.18. 15:23

Az MTK hét gólt szerzett a Sényő vendégeként

Az NB III.-as csapat a harmadik körben fejezte be Magyar Kupa-szereplését.

Fotó:

Labdarúgás: Magyar Kupa, 3. kör

Sényő-Carnifex FC–MTK 7–0 (4–0)

Sényő, 350 néző, v.: Nagy Norbert (Medovarszki János, Vrbovszki Pál)

Sényő: Nagy M. – Tóth M., Szilvási (Farkas M., a szünetben), Bodó – Schmidt (Vámos, a szünetben), Klepács (Orosz, a szünetben), Fenyőfalvi, Jócsák (Lakatos L., 70.), Barta G. (Kalocsai, a szünetben) – Páll, Toldi. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László

MTK: Somodi – Alho (Amedome, 61.), Perkovic, Nagy Zs., Nagy B. (Herrera, 57.) – Weir – Kovácsréti (Drljo, 70.), Palincsár, Grozav (Kosznovszky, a szünetben), Kocsis – Miovszki (Vancsa, a szünetben). Vezetőedző: Giovanni Costantino.

Gól: Grozav (9.), Miovszki (19., 34.), Kovácsréti (42., 46.), Kosznovszky (69.), Vancsa (72.).

Imrő László: – Gratulálunk az MTK-nak a továbbjutáshoz! A sorsolás pillanatában tudtuk, hogy számunkra itt befejeződik a Magyar Kupa. Korábban ennél sokkal jobban megnehezítettük az élvonalbeli csapatok feladatát. A hét kapott gólból négyet számon kérhetünk magunkon.

Giovanni Costantino: – Azt kértem a fiúktól, hogy az elejétől kezdve vegyék komolyan a találkozót, úgy álljanak hozzá mint egy bajnoki mérkőzéshez. Azt akartam, hogy bármi is az eredmény, játsszuk a mi játékunkat. A csapat ezt profi módon teljesítette, ez volt a továbbjutás kulcsa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában