Kisvárda Master Good

2021.09.21. 09:48

Bizonyítottak a visszatérők

A Kisvárda felforgatott kerettel győzte le a debrecenieket.

MK

Lucas is a kezdőben kapott lehetőséget

Fotó: klub

Aki debreceni gólfesztiválra számított a Kisvárda Master Goodtól, nem lehet maradéktalanul elégedett, aki viszont „csak” továbbjutást várt a szabolcsi gárdától, megkapta, amire vágyott, hiszen a csapat összességében gond nélkül hozta a DEAC elleni Magyar Kupa-fellépést. A 2–0-s győzelem mellett legalább olyan fontos, hogy lehetőséget kaptak olyan futballisták, akik az elmúlt hónapokban kevesebbet tudtak játszani.

– Elégedett vagyok, mert továbbjutottunk – mondta el lapunknak Joao Janeiro vezetőedző. – Az élvonalbeli együttesek közül egyedül mi cseréltük ki a teljes csapatunkat, büszke vagyok rá, hogy ezt megtettük és győzni tudtunk. Azért van ennyi játékos a keretünkben, mert mindenki idevaló és meg is kapják a lehetőséget. Olyanok is szerepeltek, akik az elmúlt egy évben egyáltalán nem, vagy csak alig léptek pályára. Lucas, Gosztonyi András és Rubus Tamás is hosszú kihagyás után fokozatosan tér vissza.

– Boldog vagyok, hogy ők is játszhattak végre, és bizonyították, hogy számíthatunk rájuk, persze még nem minden esetben tudtak azon a szinten teljesíteni, mint egyébként. Nem is vártam el tőlük azt, hogy a megszokott tempójukban futballozzanak, de ez egy jó visszajelzés volt nekik, hol is tartanak – tette hozzá a tréner.

Az MTK jön a következő körben

– Elégedett kell, hogy legyek, persze nem maradéktalanul – összegzett a tréner. – Az ellenfél nagyon motiváltan játszott, így nehéz dolgunk volt ellene, de a türelem volt a kulcs.

A Kisvárda az MTK-val találkozik a következő körben. A hivatalos játéknap október 27-e, a szabolcsiak hazai pályán játszhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában