Futsal

2021.09.10. 12:23

Futsalban is megcélozzák az élvonalat

Azt mondják a háromlábú szék a legstabilabb. A nyíregyházi Sportcentrum Élsport kft.-je a Fatum-Nyíregyháza extraligás női röplabdázói, az immáron szintén a sportág legmagasabb osztályában szereplő Hübner-Nyíregyháza BS mellett a közeljövőben egy harmadik élvonalbeli csapatot szeretne soraiban tudni.

Akik tájékoztattak (balról): Gere László, dr. Mohácsi Mét, Tenkely Szabolcs és Hepp Tamás

Forrás: Mán László

Erről szólt dr. Mohácsi Máté, a Sportcentrum sportigazgatója a pénteki sajtótájékoztatón, aminek a Continental Aréna adott otthon. Már tavaly is volt harmadik vonalbeli futsal csapata a Sportcentrumnak, hétfőn pedig egy új gárda kezdi meg a szereplését az NB II-ben. Középtávú cél, hogy az A’Stúdió Futsal együttese majd a legjobbak közé kerüljön, színesítve a Sportcentrum palettáját.

Tenkely Szabolcs, az A' Studió 90 Kft. ügyvezetője és tulajdonosa beszélt a cég sportbeli szerepvállalásáról, Korábban is támogattak rendezvényeket és csapatot, de most névadóként komoly középtávú terveket fogalmaztak meg. Eddig Hepp Tamás technikai vezető vitte egyedül a csapatot, most a szakma nagyot erősödött, hiszen egy régi Szpari-kedvenc tért vissza a megyei foci vérkeringésébe. Gere László volt válogatott nagypályás hosszú éveken át Belgiumban élt, és futsalozott. Közben rendszeresen hazajárt strandfocizni, így a labda rúgásának minden válfaját művelte már, nem is akármilyen szinten.

- A játékosok egyéni képességeit ismerem, ám a lényeg az, hogy csapatként miként tudunk majd működni. Az eleje nem lesz könnyű, ám bízom benne, hogy egy szerethető csapat lesz a mienk, amelyért sokan fognak majd szurkolni. – így Gere László

Az A’ Studió Futsal hétfőnként fog játszani a bajnokságban, elsőként már most szeptember 13-án. A permien a MEAFC lesz vendég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában