labdarúgás

2021.09.23. 09:42

Leveleki játékvezető fújta a Ferencváros kupamérkőzését

Uzuni hat gólja testközelből.

km

Myrto Uzuni

Fotó: Tumbász Hédi

A Mol Magyar Kupában a legjobb 32 közé jutott a bajnok Ferencváros a Hatvan idegenbeli, 9–0-s legyőzésével. Az összecsapáson az albán idegenlégiós, Myrto Uzuni hat gólt szerzett, erre a pályafutása során még nem volt példa. A leveleki játékvezető, Takács János egyik asszisztense (Vad Anita mellett) az a Szilágyi Norbert volt, aki másnapra is komoly küldést kapott.

Külföldön is akadt feladat

A futsal NB I. 4. fordulójában a címvédő Haladás Debrecenbe látogatott. Noha a DEAC 2–1-re vezetett, végül a szombathelyiek 2–3-ra fordítottak. A meccs játékvezetője a nyíregyházi FIFA­-kerettag Szilágyi Norbert és Borbás Bottyán volt.

Külföldön is járt szabolcs-szatmár-beregi asszisztens. Kedden a patraszi Pampeloponnisiakó Stádio adott otthont a Görögország–Kazahsztán női világbajnoki selejtezőnek.

Az I. csoport meccsén Urbán Eszter egyik segítője az ibrányi kötődésű Gavalla-dr. Kulcsár Judit volt Török Katalin társaságában. A találkozót a görögök 3–2-re nyerték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában