NB III.

2021.09.21. 09:54

Legalább három elkerülhetőt kaptak a sényőiek az MTK-tól

Most csak ennyi volt benne.

ML

Az exvárdai Grozav (labdával) szerezte az első gólt

Fotó: Pusztai Sándor

Ez most nem olyan volt, mint három éve márciusban. Akkor a Sényő-Carnifex 2–0-ra nyert a Magyar Kupában az MTK ellen, igaz összesítésben a fővárosiak jutottak tovább. Szombaton ismét találkozott a két együttes, ám most már az első félidőben eldőlt a továbbjutás sorsa, akkor már négy góllal vezettek a kék-fehérek, végül 7–0-ra győztek.

Szerdán már bajnoki

– Érezhető volt, hogy az MTK komolyan veszi a meccset, nagy stábbal, negyvenhárman érkeztek – kezdte érdeklődésünkre visszapillantását a mérkőzésre Fiumei Viktor, a sényői edződuó tagja.

– Mindamellett többet vártunk ettől a mérkőzéstől, hiszen amolyan jutalomjátéknak tekintettük egy élvonalbeli csapat ellen. Sajnos nem tudtuk megnehezíteni a dolgukat, hamar eldőlt a találkozó. Viszont legalább három gól elkerülhető lett volna.

– Játékban voltak szép megoldásaink, ennyi volt most ebben a kupaszereplésben. Nem áll meg a világ, készülünk a szerdai és a vasárnapi bajnoki találkozókra – így Fiumei Viktor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában