kispályás foci

2021.09.09. 09:41

Nagyüzem a salakos pályákon

Lassan kirajzolódnak az erőviszonyok a kispályás bajnokságban.

BB

Sportszerű csatákat vívnak a csapatok

Fotó: sportcentrum

Közel egy hónapja rajtolt el a Decathlon-Konyhamöbel-Nyíregyházi Sportcentrum városi kispályás labdarúgó-bajnokság. A sorozatban hét amatőr csoport mellett három csoportban az öregfiúk küzdenek meg a trófeákért. A 115 csapat mérkőzéseit hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken rendezik a Városi Stadion öt jól előkészített salakos pályáján.

– A játékosok már ki voltak éhezve, nagy elánnal vetették bele magukat a küzdelmekbe, ettől függetlenül sportszerűek a meccsek, az eddig lejátszott közel 300 találkozón mindössze két piros lapot kellett kiosztaniuk a játékvezetőknek. Lassan kirajzolódnak az erőviszonyok is a csoportokban, még mindig van 14 csapat, amely makulátlan. De a régi nagymenő mellett az újonnan nevezettek között is van olyan, amely magasabb osztályban is megállná a helyét – mondta Dajka László főszervező.

Teremben folytatják

A bajnokság október végéig tart, a kispályás labdarúgás szerelmesei azonban az idő rosszabbra fordulásával a téli időszakban sem maradnak játéklehetőség nélkül, a szervezők már kiírták a szokásos terembajnokságot is, amelyen 40 csapat vehet részt, és mint ahogy a főszervező elmondta, a helyek fele már elkelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában