Megye II.

2021.09.10. 16:18

„Sokan tuti vendéggyőzelmet várnak, de a hazaiak otthon bárkit képesek elkapni”

Labdarúgó megyei másodosztály – tippelő a harmadik forduló előtt.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Gémtech csoport

Tippel: Szedlár János, az Encsencs edzője.

Sonkád (8.)–Kocsord (7.): – Vendéggyőzelmet várok.

Nagydobos (11.)–Tisztaberek (4.): – A Nagydobos bennragadt a rajtnál, most elkezdi a felzárkózást.

Nyírcsaholy (10.)–Szatmárcseke (14.): – A Csaholy erősödött, a Cseke mintha kicsit gyengült volna. Hazai győzelmet várok.

Nyírbéltek (2.)–Ópályi (1.): – A Nyírbéltek várhatóan az első harmadban fog végezni, ezt a meccset nem hagyhatja ki. Hazai győzelem születik.

Nábrád (9.)–Milota (12.): – Bármi megtörténhet, háromesélyes a meccs.

Csengersima (3.)–Vámosoroszi (5.): – A Csengersimával mostanában többször találkoztunk, jó csapat benyomását keltette, várhatóan otthon tudja tartani a három pontot.

Nyírvasvári (6.)–Encsencs (13.): – Szeretnénk pontot vagy pontokat hozni, meglátjuk, sikerrel járunk-e.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője.

Ófehértó (13.)–Nyírlugos (7.): – Az újonc biztosan nagy erőket mozgósít, hogy hazai pályán megszerezze első győzelmét, ennek azonban gátat szabhat a vendégek rutinja.

Nagykálló (5.)–Kállósemjén (2.): – Szomszédvári derbi a javából. Kállóban nem egyszerű nyerni, a bajnoknak fel kell kötni a gatyát a három pont megszerzése érdekében.

Geszteréd (14.)–Rakamaz (8.): – Sokan tuti vendéggyőzelmet várnak, de a hazaiak otthon bárkit képesek elkapni, viszont az ellenkezője is igaz.

Biri (12.)–Tiszalök (11.): – A „részben” semleges pályán a Tiszalök győzni fog. Szerintem.

Kálmánháza (3.)–Nyíribrony (9.): – A hazaiak jól kezdték a bajnokságot, és lendületből hozhatják ezt a meccset is.

Kótaj (1.)–Baktalórántháza (6.): – Már mind a két csapattal játszottunk, ezért úgy gondolom, jó kis mérkőzés lesz. Győzzön a jobb!

Tiszavasvári (10.)–Apagy (4.): – A bajnokság első szakaszában zömében topcsapatokkal találkozunk, ilyen lesz az Apagy is, amelynek tovább erősödött a támadószekciója. Ennek ellenére elkövetünk mindent, hogy otthon tartsuk a bajnoki pontokat.

Nyírerdő csoport

Tippel: Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője.Szabolcsveresmart

(10.)–Tuzsér (11.): – A hazaiak jól erősítettek a nyáron, ami még eredménnyel nem párosult. Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy a Tuzsér masszív, gyors csapat, amely képes meglepetést szerezni.

Ajak (8.)–Pátroha (1.): – Szomszédvári rangadó a javából, amin akár a pillanatnyi forma is dönthet.

Jéke (14.)–Gergelyiugornya (3.): – Ahhoz képest, hogy a Jékének sikerült a bennmaradás, a rajtnál beragadt. Ha nem is parádézó játékkal, de a vendégek hozzák a kötelező győzelmeket, így vendégsikert várok.

Kék (13.)–Ladányi TC (9.): – Úgy látom, Fabók Pista barátom a hét közi nyilatkozatával felkészült a meccsre. Lehet, hogy most szerzik meg első győzelmüket, ha Szurcsik Zoli újra gólt rúg.

Fényeslitke (12.)–Újdombrád (6.): – Az Újdombrád nagyon masszív, erős csapat, jól is sikerültek az igazolásai, de Fényeslitkén senki nem mehet biztosra.

Záhony (5.)–Vaja (2.): – A csoport két meghatározó csapatának mérkőzésén bármi előfordulhat, de ha Gombiék odafigyelnek, megszerezhetik a három pontot.

Tiszakanyár (4.)–Nyírkarász (7.): – A Tiszakanyár nagyon jól rajtolt, de most mi erre nem lehetünk tekintettel, bármilyen összeállításban is lépünk pályára, a három pont reményében utazunk, amit reméljük, sikerül is megszerezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában