Szparika

2021.09.14. 09:59

Továbbra is jól halad a Szpari busza – Diósgyőrben rangadó következik

Az Ajka ellen rendben volt a védekezés, szerdán Diósgyőrben lesz rangadó.

ML

Az első gólt Gresó Mátyás (k) beadásából az exbalmazújvárosi Csörgő Raul (balra) szerezte a vasárnapi meccsen

Fotó: Trifonov Éva

Ez is behúzva! Vasárnap újfent pályaválasztóként bajnokizott a Szpari. Ezúttal az ajkai csapat volt az ellenfél a balmazújvárosi albérletben.

Az első félidő dereka után nem sokkal vezetéshez jutottak a nyíregyháziak, a szünet után pedig még sikerült is növelni az előnyt. Sőt, amennyiben még két nagy helyzetüket értékesítik, még biztosabb lett volna a megérdemelt győzelem. Az újabb három ponttal továbbra is a második vonal élén áll a Spartacus.

Szünetben átbeszélték

– Az első félidő játékával nem igazán voltam elégedett, nem működött az, amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk – kezdte kritikusan a meccs értékelését Szergej Pacaj, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Az első húsz percben nem tudtuk felvenni a ritmust, szerencsére a gól jókor jött, és megnyugodott a csapat. A szünetben arra hívtam fel a figyelmet, hogy nyugodjanak meg a játékosok, és azt tegyék, amit elterveztünk. A folytatás második felében már úgy játszottunk, ahogyan azt szerettünk volna. Nyomott ugyan az Ajka, sok szögletet rúgtak, igazán veszélyes helyzetük nem volt. A védekezésünk jól működött, igaz be-becsúsztak hibák, de összességben nem volt gond. Két nagy helyzetünk volt, azokat sajnos nem tudtuk gólokra váltani.

– Sok időnk nincs a következő mérkőzésig, a legfontosabb az, hogy az apróbb sérüléseket orvosoljuk és frissen lépjünk majd pályára Diósgyőrben – így Szergej Pacaj.

Védettségi igazolvány

Igen, szerdán rangadó jön. A szervező borsodi klub kéri a vendégszurkolókat, hogy időben induljanak el a 18 órakor kezdődő mérkőzésre.

Fontos tudni, hogy a kapukat 16.30-kor nyitják, belépni pedig csak védettségi igazolvánnyal lehet. Ennek ellen­őrzése miatt érdemes időben megérkezni a diósgyőri stadionba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában