Mennyei megyei II.

2021.09.25. 18:35

Villant a piros Vasváriban

Íme a szombati megye kettes eredmények!

Forrás: illusztráció / KM-archív

Megye II. Pannónia Zrt. csoport

Tiszavasvári – Kállósemjén 0-2 (0-1)

Tiszavasvári, 150 néző, v.: Jakab.

Tiszavasvári: Krizsanovszki – Szolyka T. (Demkó), Mészáros, Vadász, Bakos, Viszokai, Szolkya G., Tóth, Bolega (Vantyuch), Mátyási (Nagy), Bolgár. Edző: Kiss Gábor.

Kállósemjén: Ovszijenko – Szabó, Marozsán Zs., Mészáros (Kóth), Hamza (Páll), Danó, Marozsán M. (Petruska), Fodor, Docsa, Pekk, Mező (Vass). Edző: Ovszijenko Volodimir.

Gól: Marozsán, Fodor. Kiállítva: Szolyka Gergő. Ifi: 9-0.

Kiss Gábor: – Elsősorban gratulálok a Kállósemjénnek a győzelemhez, nem játszottunk ma jól, illetve abszolút elkerülhető gólokat kaptunk. A játékvezetővel nem elegáns foglalkozni vesztes mérkőzés után, ezért nem teszem. Azonban az egyes számú asszisztens kérdése mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Az, hogy voltak esetleg téves ítéletei a meccsen az benne van a játékban, az, hogy nem helyezkedik vonalban az már kevésbé. De, az, hogy magához kéreti a játékvezetőt, és valótlant állítva kiállíttatja az egyik játékosom, az már nem. Teljes mértékben én és a csapat is kiáll a jogtalanul kiállított játékos mellett. Emellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Ovszijenko Volodmir: – Egy szervezett védelem ellen sikerült két gólos, győzelmet aratnunk. Köszönöm a játékosaim szinte profinak mondható játékát. Megyünk tovább.

Megye II. GÉMTECH csoport

Sonkád – Ópályi 1-4 (0-1)

Sonkád, 70 néző, v.: Kocsis.

Sonkád: Geiger – Ignácz (Varga), Blanár, Gyurkó, Siket, Balog, Horváth, Cigus, Német, Németh (Erődi), Botos Á. (Botos V.). Edző: Homoki Endre.

Ópályi: Oláh – Terjék (Szender A.), Szender S., Máté, Patály A., Bartha (Bálint), Patály L., Balogh J., Patály B., Varga, Balogh T. Edző: Kósa József.

Gól: Siket illetve Terjék, Patály, Bálint, Balogh. Ifi: 2-4.

Homoki Endre: – Ilyen gyenge játékkal nem tudom mit akarunk. Egy jó játék után, amit Encsencsen produkáltunk, itthon vagyunk és mégse tudunk. Sokszor domináltunk, de megérdemelten nyert az Ópályi.

Kósa József: – Ha valaki ma azt mondja nekem, hogy ma a héten pontot szerzünk nem hiszem el. Gratulálok a csapatomnak!

Csengersima – Tisztaberek 7-2 (3-1)

Csengersima, 100 néző, v.: Pokoracki.

Csengersima: Szabó – Domokos, Orosz, Horváth, Tóth (Balogh), Szabó (Kerekes), Mona (Varga), Asztalos, Ilbán (Juhász), Volkán (Mezei), Zsiga. Edző: Volkán Roland.

Tisztaberek: Gregorics – Molnár Róbert, Lukács (Balogh), Molnár Roland, Molnár K., Szilágyi, Bencze, Jóni, Garda, Algács, Kosztya. Edző: Oroszi István.

Gól: Ilbán 3, Horváth, Tóth, Mona, Mezei illetve Szilágyi, Kosztya. Ifi: 1-5.

Volkán Roland: – Hajtós mérkőzés volt, amelyen mindaddig, amíg erővel bírta, partiban volt a Berek, de végig nyomás alatt tartottuk őket, amit nem bírtak erővel. Ezt követően csak a gólarány volt a kérdés.

Oroszi István: – A felnőtt együttes tagjai gratulálnak az U14-es, és U19-es csapataink eddigi hibátlan teljesítményéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában