NB III.

2021.10.20. 08:01

A meccs idejére félreteszik a barátságot

Kocsis János, a Kisvárda II. edzője hétről hétre látja a fejlődést csapatán, s ez bizakodással tölti el.

BB

Vámos Márkék (24) a DVTK II.-t fogadják

Forrás: Bujdosó Tibor

Fotó: Bujdos Tibor

Szerdán hétközi fordulóval folytatódik az NB III.-as pontvadászat. A Sényő-Carnifex FC-nek továbbra sem megy idegenben, a Fiumei Viktor, Imrő László edzőpáros által gardírozott gárda idegenben még nyeretlen, legutóbb vasárnap Salgótarjánban játszott gól nélküli döntetlent, hazai pályán viszont még nem talált legyőzőre. Ezúttal a DVTK II. látogat hozzájuk.

Szervezett együttes

– Sajnos, a hétvége nem úgy sikerült, ahogy terveztük, megint nem tudtunk nyerni idegenben – kezdte érdeklődésünkre Fiumei Viktor. – Ezért fontos lesz, hogy hazai pályán javítani tudjunk. Tisztában vagyunk vele, hogy ez nehéz lesz, hiszen egy második számú csapat erejét az aktuális napi összeállítása határozza meg, nem mindegy, hogy hányan játszanak vissza a nagyok közül. Ha csak a fiatalok jönnek, akkor sem lesz egyszerű dolgunk, mert a borsodiak nagyon jó és szervezett együttes benyomását keltik, akik bárhol, bárki ellen képesek jó eredményt elérni. Ettől függetlenül bizakodunk, és természetesen a győzelemre törekszünk. Egyébként baráti kapcsolatot ápolunk a DVTK-val és akadémiájuk vezetőjével, Fogarasi Zoltánnal, ezt azonban 90 percre félretesszük.

A Kisvárda II. magabiztos vezetése után tette nehézzé a Tiszaújváros elleni hétvégi mérkőzését, amelyet végül azért sikerült megnyernie. Kocsis János alakulata szerdán Hajdúszoboszlóra látogat.

Egy ponttal többet szereztek

A hajdúsági gárda jól kezdte a bajnokságot, legutóbbi három mérkőzésén azonban csupán egy pontot szerzett, de még így is egy ponttal többet gyűjtött eddig, mint a szabolcsiak.

– Annak ellenére, hogy a fél­idei 3–0-s vezetésünk után a fordulás után kihagytuk a ziccert, és nem zártuk le a mérkőzést, majd emberhátrányba kerültünk, így valóban nehéz lett a vége, mégis látom a csapaton a fejlődést. Az utóbbi hetek játéka, hozzáállása bizakodásra ad okot, mert ez NB III.-as szinten nagyon sok csapat ellen elég kell hogy legyen a győzelemhez – fogalmazott Kocsis János, a Kisvárda II. edzője.

Labdarúgás: NB III.

Keleti csoport, 13. forduló, szerda

Sényő-Carnifex FC–DVTK II., Sényő, 13., v.: Gál (Flinta, László). Hajdúszoboszló–Kisvárda II., Hajdúszoboszló, 14, v.: Mencsik (Hovanecz, Gergely).További mérkőzések: Békéscsaba II.–DEAC, Kazincbarcika–BKV Előre, Tiszaújváros–Eger, Tállya–Törökszentmiklós, Újpest II.–Hidasnémeti, DVSC II.–Putnok, Tiszafüred–Jászberény, Füzesgyarmat–Salgótarján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában