Nyíregyháza Spartacus

2021.10.19. 14:12

Edzőt vált a Szpari

Jó eséllyel nyíregyházi születésű szakember veheti át az irányítást.

Budapest 20210929 Labdarúgás 2021 NBII NB2 Merkantil Bank Liga Vasas Nyíregyháza NYVSC Fotó Török Attila Nemzeti Sport Szergej Pacaj

Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport

A Nemzeti Sport értesülései szerint edzőt vált a labdarúgó NB II-ben remekül kezdő, egy ideig élen is álló, jelenleg 6. helyezett Nyíregyháza Spartacus. A Kecskemét elleni, hétvégi döntetlen után közös megegyezéssel távozik a klubtól Szergej Pacaj vezetőedző és Sándor István szakmai tanácsadó is. Úgy tudjuk, jó eséllyel a nyíregyházi születésű, legutóbb a DVTK-nál dolgozó Feczkó Tamás veheti át a szakmai munka irányítását.

A Nyíregyháza remekül kezdte az idényt a nyáron érkezett új vezetőedző, Szergej Pacaj irányításával, a 7. forduló után 17 ponttal, veretlenül vezette a bajnokságot. A 8. fordulóban azonban 4–2-re kikapott Diósgyőrben a csapat, és az a vereség megtörte a kezdeti lendületet. A diósgyőri vereséget követő négy bajnokin nyeretlen maradt a csapat, a legutóbbi három bajnoki mérkőzésen, a Vasas elleni 2–0-s vereség, majd a Siófok és a Kecskemét elleni 0–0 alkalmával gólt sem szerzett, a tabellán a 6. helyre csúszott vissza. Közben pedig kiesett a Magyar Kupából, a Honvédtól 5–1-re kapott ki.

Ezek után a klubvezetés közös megegyezéssel szakított Szergej Pacaj vezetőedzővel és Sándor István szakmai tanácsadóval. A klub információink szerint még kedden bejelentheti a vezetőedző távozását és már a héten kiderülhet az is, ki veszi át a csapat irányítását.

Információink szerint az első számú jelölt a vezetőedzői posztra a legutóbb az NB I-ben, Diósgyőrben dolgozó, egyébként nyíregyházi születésű és jelenleg a Nyíregyházi Egyetemen tanító Feczkó Tamás. Érdekesség, hogy a most távozó Pacaj korábban évekig Feczkó segítője volt Balmazújvárosban, majd az MTK-nál is.

Forrás: NSO

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában