Helyi sport

2021.10.03. 17:20

Fél tucattal köszöntötték a pici Kolost

Az NB III. hétvégi fordulója.

20210414 Sényő fotó: Dodó Ferenc DF Kelet-Magyarország SÉNYŐ-CARNIFEX FC - GYÖNGYÖSI AK - MÁTRA-BETON NBIII férfi labdarúgó mérkőzés.

Fotó: KM-archív

Labdarúgás: NB III.

Keleti csoport, 10. forduló

Sényő-Carnifex-Tállya 6-0 (4-0)

Sényő, 200 néző, v.: Lovas. Sényő-Carnifex: Járvás – Klepács, Fabu (Jócsák), Toldi (Páll), Lakatos (Bodó), Farkas, Schmidt, Tóth, Kapacina V., Vámos (Barta), Orosz (Fenyőfalvi). Edző: Fiumei Viktor és Imrő László. Tállya: Tarr (Kosztyu) – Nyitrai, Minczér (Demkó), Motkó, Kulcsár (Rubish), Varga J.(Ondó), Szegedi, Bihari, Csávás (Mezőssy), Kovács. Edző: Lasztóczi Péter. Igazoltan volt távol a sényői csapatból Szilvási Péter. A Bundesligát is megjárt focista számára így is emlékezetes marad a hétvége, hiszen megszületett az pici Kolos, a csapat pedig egy gólzáporos győzelemmel tette még szebbé a hétvégét.

Gól: Kapacina V. 3 (egyet 11-esből), Toldi, Fabu, Klepács.

Imrő László: Tökéletes mérkőzés volt, elől hátul védekezésben és támadásban egyaránt. Tíz fordulót kellett várni, hogy végre ilyen remek játékkal rukkoljon ki a csapat. Igazoltan volt távol a sényői csapatból Szilvási Péter. A Bundesligában szereplő Fürth második csapatát is megjárt focista számára így is emlékezetes marad a hétvége, hiszen megszületett az pici Kolos, a csapat pedig egy gólzáporos győzelemmel tette még szebbé a hétvégét.

Kisvárda Master Good II.–Füzesgyarmat 0–0

Várkerti Sportttelp, 150 néző, v.: Leél-Őssy. Kisvárda II: Németh – Czene (Kirjuhin), Králik, Rubus, Sikorszki – Szőr – Szentes (Avetiszjan), Lucas, Nagy, Czérna (Vass) – Gosztonyi (Bokor). Edző: Kocsis János

Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Raducu, Oltean (Szántó), Pataki (Márkus)– Borbély, Lippai – Molnár (Szilágyi), Achim A., Karikás – Popescu (Hussein). Edző: Szabados Tamás.

A kisvárdaiak játékából mindössze egy fontos elem, a gól hiányzott. Helyzetekben nem volt hiány, ám a befejezésekel gond volt, így az emberelőnyt sem sikerült igazán érvényesíteni. Kiállítva: Borbély (68.)

Kocsis János: – Ugyan nem sikerült megnyerni a mérkőzést, de inkább pozitívumokat tapasztaltam, az elmúlt két vereségre jól reagált a csapat. Megvolt a labdabirtoklási fölényünk, kevés lehetőséghez hagytuk az ellenfelet, éppen úgy, mint közös munkánk elején. A kiállítás után döntő fölénybe kerültünk, többször bejuttattuk a labdát a tizenhatoson belülre, de nem sikerült megszerezni a győztes gólt. Emiatt kicsit fájó a döntetlen, de játékban előreléptünk.

Borítókép: Kapacina Valer triplázott | Fotó: KM/archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában