Kézilabda

2021.10.30. 15:22

Kazincbarcikán javítana a Vitka SE

A Tiszavasvári megyei derbin Hajdúnánáson fogadja a Nyírbátort.

BB

Repák Dóráék (88) Kazincbarcikán lépnek pályára | Fotó: Dodó Ferenc

Fotó: DODÓ FERENC

Hétvégén a hatodik fordulót rendezik az NB II.-es bajnokságokban. A programot pénteken a Kisvárda kezdte meg, Türk Ferenc csapata az eddig mindössze egy győzelmet számláló Berettyóújfalut látta vendégül.

Repák Dóráék (88) Kazincbarcikán lépnek pályára | Fotó: Dodó Ferenc

Szombaton női csapataink közül ketten, míg a férfiaknál három alakulatunk érdekelt a küzdelmekben. A Vitka SE legutóbb hazai pályán a Salgótarján ellen ért el döntetlent, amellyel cseppet sem volt elégedett edzőjük, Dévényi János; Jaksics Rebekáék Kazincbarcikán köszörülhetik ki a csorbát.

A Mátészalka múlt vasárnap Hatvanban hagyta a két pontot, az újonc Miskolcot fogadják, és annak ellenére esélyesként lépnek pályára, hogy a borsodiak alaposan helybenhagyták a Kállósemjént.

Barcikán a Fehérgyarmat

A hét utolsó napján Darius Sarca Alex lányai pedig Füzesabonyban próbálnak javítani eddigi mérlegükön. Ami a férfiakat illeti, megyei rangadót játszanak Hajdúnánáson, amely a Tiszavasvári ideiglenes otthona, Szűcs Balázsék a Nyírbátort látják vendégül, az előjelek vendégsikert sejtetnek.

Habár egy megyei derbi mindig tartogathat meglepetéseket, gondoljunk a Nyírbátor kisvárdai döntetlenjére. A Fehérgyarmat Kazincbarcikán, míg a Kállósemjén Debrecenben próbálja pontjait gyarapítani, utóbbi tűnik nehezebb feladatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában